Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je normalna drzava 70% politicara bi cuvalo ovce… Al doduse kako se narod ponasa to je to 🙈🙈🙈😜
Hoćeš reći da su sposobni čuvati ovce.
Visoki predstavnik u BiH iskljucivo sluzi da osigura i cuva Dejtonski sporazum (u kojem je drzavna imovina iskljucivo u vlasnistvu drzave BiH). U slucaju da Schmidt odluci dati drzavnu imovinu RSu, to automatski ponistava Dejtonski sporazum i njega kao visokog predstavnika. Nakon toga ide rat ili nezavisna i cjelivita BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lupa !
Tako su govorili i za Karadžića
PRIMJER: U ulici se nalazi par kuca. Ulica je javno dobro koje svi koristimo. Odjednom iz jedne kuce neki Dodik kaze da je dio ulice ispred njegove kuce njegova imovina i hoce da postavi rampu i proda tu zemlju. Sta ce ostali stanovnici ulice uraditi? Tako isto Dodik hoce drzavnu imovinu da otme i sebi prisvoji ilegalno.
Onog Svabu turistu vise ima razloga da najure Bosnjaci nego bilo ko drugi ali ga ipak priznaju jer je kao protiv Srba iako je nastimao izbore u njihovu korist.
E nek' si nam objasnio, još nam samo objasni kako si se uspio tako duboko uvuci D odiku.
Mozda neće uhapsit al možda da se desi kao u Rusiji kod pojedinaca da se oklizne na balkonu,neke stepenice prozor itd.
Treba obadva uhapsit , 👍
Pa nista onda... nek Ramo hapsi Dodika, a Karan svabu... pa ko uspije nek se pohvali
Hahaha jok nece tebe ce pitati
Opet ovaj stari zli dupelizac
Evo ih opet, pa zar nismo prežvakali tu temu?
Zar ovo ne podsjeća na ono "Niko ne smije da bije Srbe"
Ovaj "pokušaj" tvrdi da ako najveća sudska instanca DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE izda nalog za hapšenje milorada, da će se on OGLUŠITI O NAREDBU! :D dovoljno za procesuiranje i samog njega. Kakav policijski zvaničnik, profesionalac prije svega, legalista i tako! Vlahahahhaaha
"pokušaju", čak i da je sud 100 % u krivu i da je kompletna zemlja na strani nekog pojedinca i ubjeđena u njegovu nevinost, policajac mora postupiti po nalogu sud-a jer na rim temeljima i tako funkcioniše pravna i svaka druga sigurnost u nekoj zemlji. Sve ostalo je bezvlašće, separatizam. A po tome ste poznati, ne samo u našoj zemlji.
Nakon ovoga slijedi kmeka:"svi su se urotili protiv srba a mi ništa nismo zgrEšili". Jednostavno ste na krivo nasađeni. Problem.
Kako to da je edo majka ako je siniša karan a dino rađa?
Normalna ti je prađedovina Turska pa idi tamo
Miran turkoglu genetski