Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT SRBINU
@yuba ovaj indijanac je tipican primjer nepismenog majmuna (sto mu je u ovo vrijeme prednost a ne mana jer su isti takvi indijanci na najvisim funkcijama u ovoj zemlji bez obzira bili jedni, drugi ili treci). Šošonu nauci gramatiku svoga jezika kako god ga zvao. Riječ \"Srbski\" iako nastala od riječi Srbin se pravilno pise i izgovara Srpski šošončino jedna. To ti se zove jednacenje suglasnika po zvucnosti gdje kada se nadju jedan pored drugoga zvucni i bezvucni suglasnik ovaj prvi prelazi u svog bezvucnog parnjaka sto je u ovom slucaju b u p. (Ako se ja jos dobro sjecam s obzirom da sam osnovnu skolu zavrsio prije rata). A o sadrzaju nemam komentara. Šošon jos zivi u vrijeme plemena i tamo ce i ostati sto je njegov problem a ne moj. Nazalost mnogo je na ovim prostorima Šošona i Sijuksa u svim narodima tako da nam je svaki dan kao u rezervatu da zivimo. HAUG
@1992 Zpravo tako, samo Srbija je imala koristi od smrti Milosevica, isto kao i muslimani od smrti Alije Izetbegovica, svi pomrijese i nemaju koga da osude za zlcoine.
jel iko od vas svjestan koliki znacaj ima ako se dokaze genocid i u ovim drugim opcinama osim Srebrenice? jeste li svjesni da ce tada biti dokazan i genocidni nastanak Republike Srpske, da ce biti jasno svima i da niko nece moci opovrgnuti da se genocid desio jos 1992., a ne samo 1995. u Srebrenici!!!
Ako ostane ziv do presude osudice ga na 6 puta dozivotnu. Pa nek ceka
ZIVIO RADOVANE
...tocka...tocaka...ma jedite g*vna!!!!
Dabogda se ziv raspadao i psi mu se mesa najeli akobogda da mu neznam kakvu presudu donesu to je nista sta je uradio napacenom narodu BiH.
RASO DAJ DA TI GA POPUSIM KOSTO SAM GA KARDINALU VINKU PULJICU DUDLAO.TI SI RASO LEGENDA JER SI NAJVISE STITIO UMOBOLNE PEDOFILE KAKAV SAM I SAM !!! STA SE OVI LOGORASI BUNE JA SAM ISAO DOBROVOLJNO KAD SI ME ZVAO I ONI SU ME ZEGALI NA REDALJKU DA IM BUDE LAKSE A MENI BOLJE!! RASO ZABIJ MI GA KICMU MI U CVOR VEZI SAVIJIMI GA U BUBREGE JA TE VOLIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LEPI MICA - SRPSKA REPUBLIKA 2008 http://www.youtube.com/watch?v=MhYvHOcJgLc Lepi Mica - Muslimani Bolje Da Vas Nema http://www.youtube.com/watch?v=M6AoOeg2nWE&feature=related
JOOOJ KOJI MONSTRUM OVAJ KURTAGA-KARAGA!!! ;-) PA STVARNO JE RUŽAN KO PSETO!!!! NE BI GA DIRO IZOLIRANIM ŠĆAPOM... OSIM PREKO LEĐA DA MU KIČMU U ČVOR SAVIJEM!!!!
pasha moj, samo mi daj 2 minute sa ovim monsturom. zubima bi ga, a protezu ne nosim.
pitanje za \"srbe\" da li je to onaj isti radovan?
\"pa prije ce on umrijeti nego biti osudjen\" Na to se i ide, ptice to znaju...
JADOVANE, KUKAVICO, STA VISE CEKAS STO SE NE VJESAS... IZDAJNICE PLJUVAJU ZA TVOJOM DJECOM I UNUCADIMA PO PALAMA I VICU: ENO FAMILIJE OD ONE KUKAVICE I IZDAJNIKA KOJI JE CITAV RAT PRODAVAO GRANATE ALIJICI, A SAD PLACE KUKAVICA U HAGU... URADI TO JADOVANE.... KAD NISI ZIVIO KO COJEK, UMRI BAR KO COJEK...