Svjedok Herbert Okun
0
"Karadžić je htio 'veliku Srbiju'"
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto sloba umjesto da da drzavi ime Srbija on je proglasi Jugoslavija?
yebo ti serijet i islamska dekleracija materinu mater, koji ste vi maloumnici u pm, sve bez dokaza i cinjenica, dokazi, samo dokazi ko je i sta je htjeo i ko je i sta napravio - ok. e onda se javi
Sta je Okun zelio reci time sto se KARADZIC zalagao za veliku srbiju. Kad bi Okun malo bolje prostudirao ISLAMSKU DEKLARACIJU kogao bi i sam zakljuciti da se Karadzic borio protiv UNITARNE BOSNE i sherijata u sred evrope.
SVAKA CAST GOSPODINU OKUNU! STO JE NAJGORE I PONIZAVAJUCE ZA SVE SVJEDOKE I PRAVDU A TO JE DA OVAK KRVOLOCNI MONSTRUM PISOPIJA I GENOCIDAS BUDE TUZIOC I SUDIJA SVJEDOCIMA KOJE STALNO DESTABILIZIRA, PONIZAVA? PORICE I OMALOZAVA!!! KO BI DOZVOLIO HITLERU I GOBELSU OVAKVO PNASANJE I PONIZENJE PRAVDE I ZRTVA???!
Daba sad u Hagu glaba,pazi Dabo na sapun da ti ko ne sukne,oprc
\"Karadžić je htio \'veliku Srbiju\'\" i dan danas je zeli i radi na tome kroz dodika i \"vladu rs\"
Pseto genocidno durmitorsko !!!!! Zbog tebe nas sad svi zovu genocidasima !!!!!!
uništio si nas srbe pa sve ostale.......... dobičeš što si zaslužio STOKO
psihopata, svašta je on hteo.pašče pogano . . . crkni sad za veliku srbiju
cak i kad su vam hrvati kulturno nudili autonomiju u krajini, vi ste rekli \"neka, nama je rs dosta\", otisli i ponijeli malo krajine na opancima za uspomenu.
Dobro da ste onda odustali od Kosova, vase \"svete\" albanske zemlje. He he Srbija do Tokija, al nije ni do Kosova :)
ma da puna šaka brade, vama PC na korištenje, Dabić 3 obroka na dan gratis nije toliko imao ni dok su ga po manastirima krili.
Sta ima lose u velikoj Srbiji? Ostvarili smo RS i nama dosta.
samo se vi zayebajite, ali zaboravljate da je srbija do tokija - znaci ima ih preko milijardu.
A ja sam licno najmanje pola milijuna srba iz Sarajeva istjerao ili smaknuo, morao sam radit dan i noc...tri godine...zakopao sam ih u avliji, dobro mi sad ruze rastu :)