Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A od kostiju svetog save napravit supu za cuke, i bacit malo ove hrane za pse,Bosna je samo jedna i jedina majmuni fasisticki cetnicki,za sve Bosance ovo je predivna zemlja u kojoj sav posten narod ima mjesta da zivi i radi,a ako vam se ovde ne zivi idite u Srbiju,pa tamo se kurcite jer nama vise nikad necete moc,jebo vam dodik i karadzic mater usmrdjelu,izrodi i smradovi.
SRBEEEEEEE NA VRBEEEEEEE KARZICA ZA HRANU ZA PSE
Hoce da vam jebu mamu cetnicku,sto su poceli 95,
BALIJANDERI SU SE NEŠTO MNOGO UZMUVALI::: ISTINA BOLI ALI I LEČI: ZAPAMTITE TO:
Isti kurac ste vi svi,cetnici usmrdjeli,a glavu treba operisat prvo onom vasem glavonji Dodiku,pa onda svima vama odreda,a mi operaciju izvodimo samo na kladi.
za armiju bih-----lojavi nisam ceto ujko sam jebo ti izmetbegovic sve ,a doktori ti mamu operisali zlatnom kasikom...
Vi cetnici ako nastavite ovako ostacete i bez glave,majmune usrani,jebo ti karadzic mater usranu
SSSSSSSSjjjjjjjjjjjjjjjjjjjooooooooooo jos se okupile i picke iz srebrenice da tarlahaju ispre suda ja sege sa vama lojavim... Ps: zamolio bi lojave kad nesto pisu da ne uzimaju Hrvate u usta ,,,,,,,mozete lako ostat bez zuba...
Jebali ti i Hrvati i Muslimani mater cetnicku usmrdjelu,kao sto ce jebat i ovom ovom vasem smradu.Vi cetnici neznate ni ko ste vi niste Srbi,majmuni jedni vi ste Bosanci,pravoslavne vjeroispovjesti,a Srbi su u Srbiji. Jebem vam mater i slavu i 4S supcine neotesane. Damije nac kosti od svetog save da skuham setadima supu.
Kako je ovaj zapad nasankan, sta je ovo, jesu li oni blentavi, ili kako??? Jel oni to vide, a prave se da ne vide, ili stvarno ne vide? Prosto se vidi koliko nipodastavaju narod tamo, kako su ravnodusni zbog dogadjanja tamo, samo tjeraju svoje pa svoje...a boze dragi...zacrtali pa bez obzira na sve, samo sibaju!!!
Gdje je onaj Cengic sad, sa onom mudzahedinskom bradicom, bas su ga lijepo uslikali, da obidje svijet!!! Ebo mater svo.ju!!! Svercer oruzja!!!
muje treba da jedno shvatite,navukli vas hrvati da ratujete za njih,jeste da volite da koljete i klali ste,ali uvek kao pozadinci,ispred tucrin,austrijanac,nemac,al balija ide iza sa nozem nema vise,....uj.ebao vas vas islam.navuceni ste od hrvata,al priznajmo najvise ste i bili vi u ustasam,mat.er vam j.ebem isturcenu
i sad ce poslati nekog nepismenog seljaka da tamo trabunja kao svjedok necega, a mila majko!!! Pa vide li ovi sudije i sva ova bulumenta, sta se tu radi? pa, to je za bogu plakati!!! trebali su da ih sastave sve, i to Karadzica, Milosevica, Tudjmana, Mesica, izetbegovica, Kucana i ostale, pa da oni iznesu javno sve sto se desavalo, ovako, na tv. Da narod jednom sve cuje i vidi. A oni umjesto toga skrivaju svoje greske, isti taj zapad!!! Oni ne razumiju da nije isto bivsa Jugoslavija i njihove zemlje gdje postoji vec manje vise razvijena demokratija i gdje covjek ocekuje vladavinu zakona i da ce biti zasticen, a prepustiti svoju kozu raznim ludacima, to bas nije moguce!!!
lojavi sjebace vas do jaja Dr-Dabic covjek ima klikera u glavi a ne ko vi samo lazete i uvjek vam je neko drugi kriv....SSSSjjjjjjjjjjjoooooooooooo, pusiona lojavi...
Sta ste sve uradili prije samog priznanja nezavisnosti, dakle, za drzave Jugoslavije: Osnovali paravojsku, ubili svata, ubili ljude na pumpi, policajce, zlocin na Kupresu, Sijekovac...malo li je...a nezavisnost zatrazila vlada, sto nema pravo, nego Skupstina, znaci, zaobisli institucije sistema. I nikom nista, pojela maca...a da, zaboravih bombasa Slavka u Bijeljini, krenuo na konju da baci bombu na kafic. Onaj sto Seselj kaze da osudjuje Srbina sto je pucao, prepao se da ce pogoditi konja!!! Koji ludaci!!! A odbili mirovni plan, da prevare Srbe do priznanja? Uf...ne bih da sam u vasoj kozi, valja sve to pobiti, a tesko...