Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato ti u BAOSNI kafani funkcionises savrseno!
zato se ogromna sredstva izdvajaju na senlucenja po birtijama uz progodan kulturno umjetnicki turbo folk program. ko kaze da ministarstva ne izdvajaju za kulturu. samo sto kultura za bosance podrazumijeva turbo folk.
fali jos samo on da na poljinama napravi vilu....konakovic niskorazredni sportista i lopov vec je svoju napravio u roku od 3 mjeseca.majku im lopovsku svima redom
Hoce li ikad i jedan ministar kulture i sporta iz SDA biti normalan? Jedan im je imao pramenove i snimao reklame po Hrvatskoj, a ovaj im u kulturu samo ubraja sport i film.... A oni ostali bas i nisu bili bog zna sta
Jedna od karakteristika psihopata jeste, da krivicu za poslovne promašaje uvijek prebacuju na druge osobe ...
Jadna smo mi drzava kad nam ministar kulture i sporta u kulturu ubraja samo film....
U sport nikad niste ulagali, ali zato u film i svoje ljude jeste uvijek, a evo nastavljate i sad... Sta je sa ostalim segmentima kulture? Ili nam je jedina kultura film?
Svjestan je on da mu je mandat pri kraju, pa se gubi u svemu ovome. NIje on kriv sto je na celu tog ministarstva, ali svjestan je da je ovo velik zalogaj za njega.
On ne funkcionise kao licnost, a ne njegovo ministarstvo, ne zna gdje se nalazi.
Poslije Konakovica SDA kadrovima ne treba dati nista sto se tice sporta, ovaj je unistio KK Bosnu, a Kaplan ce citav sport unistiti ako ima sta da se unisti.
on je kompetentan da kaze sta funkcioniste a sta ne
Zar je on ministar, zasto ga ne smijene..