Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bice need for speed,Sarajevo...
samo treba ulagati u infrastrukturu :D
Ne vozite kao ovaj klixovac ode vozacka .
Ah ljepote i meraka voziti se ovom dzadom. Sretno graditelji i korisnici.
extra
Kreteni jedni hvale se sa 3.5 km autoputa a hrvatska nakon rata pravila autoput brzinom od 9 KM mjesecno...vi pojma nemate koliko se pljacka na svakom kilometru i koliko je ovo sporo...sto nece da daju pod koncesiju zasto nece da strana kompanija napravi autoput za 3 4 godine, zato sto kradu pare preko domacih kompanija...
a na radiju, hoš brnjaš
Kao da gledam neki snimak iz zapadne Evrope. Svaka čast, samo nek se gradi.
Slobodan Vasković: MUP RS obmanuo javnost, u Janji pripremana prevara sa osiguranjem, a ne teroristički napad Piše: Slobodan Vasković MUP RS teško je obmanuo javnost tvrdnjama da je u Janji kod Bijeljine pripreman težak teroristički napad na građane tog mjesta. Istina je da je pripremana prevara jedne osiguravajuće kuće, ali da su propagandisti Milorada Dodika iskoristili ta saznanja i činjenicu da jeste bilo pripremljeno paljenje Hotela “Dalas”, kako bi javnosti plasirali tešku laž o terorističkom napadu. Glavni protagonisti ove lažne, ali i veoma opasne priče, koja jeste doprinijela narastanju međunacionalnih tenzija, su Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS i Predrag Ćeranić, šef paraobavještajne službe, koja je infiltrirana unutar policijske strukture ovog entiteta. MUP RS je 30. oktobra ove godine objavio da je u Hotelu “Dalas”, u naselju Janja kod Bijljine, spriječen teroristički napad.
Dan poslije, 31.10., ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač rekao je “Glasu Srpske” da je cilj terorističkog napada bilo izazivanje vjerske, nacionalne i rasne netrpeljivosti, s obzirom na to da je Janja većinski naseljena bošnjačkim stanovništvom. - Stotinjak flaša napunjenih benzinom i plinske boce bile su povezane čaršavima. Da je to zapaljeno, došlo bi do velike eksplozije koja bi imala šire razmjere. Izgorjele bi i kuće u okolini u kojima žive Bošnjaci, a odnosi u RS i u BiH bili bi destabilizovani. Da taj pokušaj terorističkog čina nije osujećen, došlo bi do međunacionalne netrpeljivosti i nestabilnosti – kaže Lukač. U “Glasu” se oglasio i Predrag Ćeranić, šef privatne Dodikove Udbe, koji je istakao da je policija bila izuzetno efikasna i da je obavila veliki posao i spriječila ogromne posljedice.
“MUP RS imao je informaciju o pripremi prevare 15 dana prije nego što su navodno otkrili veliku teroristićku zavjeru, ali nisu ništa preduzimali. Reagovali su tek kada im je iz Sipe dostavljena informacija da se prevara priprema. Sve su potpuno lažno predstavili kao sprečavanje terorističkog napada, sa ciljem promocije Uprave za borbu protiv terorizma koju kontroliše Ćeranić”, tvrde moji izvori iz vrha MUP RS. Oni se pitaju da li je stvarna namjera bila da se dozvoli paljenje hotela, kako bi “teroristička” prijetnja bila što vjerodostojnija(?!) i ukazuju da se reagovalo tek nakon dojave Sipe. Sam Ćeranić je, dan nakon “akcije”, u “Glasu” rekao da je “Uprava za borbu protiv terorizma i ekstremizma opravdala povjerenje ministra Lukača koji ju je nedavno formirao”. Naravno, Ćeranićevi “udbaši” preuzeli su “istragu” i, što je interesantno, ne vode je nadležni iz Odjela za borbu protiv terorizma, već Odjel za prevenciju. I na ovom slučaju se pokazalo kakvim sve opasnim nedjelima su se spremni služiti i Lukač i Ćeranić i koliko je ovaj dvojac zaista opasan i spreman na sve. Ćeranić je zvanično savjetnik Lukača. Do sada njih dvojica nisu uspjeli raskrinkati nijednog teroristu, a imali su nekoliko “uspješnih” akcija. Jedino su uspješni u terorisanju i plašenju javnosti svojim suludim “akcijama” i izmišljotinama.
Voze li brzo? Je li sigurno da se provozam ovom novom dionicom? :-)
i ja cu cim stignem, da opalim turu od stana do zenice :)
Hajde nek je sa srecom, i polahko nemoj puno da brzas. hahah I javi kako je. ;-)
super, ima jos nade da ce moj praunuk voziti svoju pilu po autoputu u BiH huraaaa
E nek ce je pustit 29.novembra
Pa ovi idioti koji snimaji prelaze preko pune trake i napravili bezbrog gredasa treba im uzeti vozacku
Respect uz nadu da ce I ovaj inspector da bude expeditivan i da sto prije trasa bude pustena u promet. Svaka Cast!
ahhh konacno pozitivna vijest! p.s. hoce li se ukloniti auto pijaca?...jer ce nedeljom biti nemoguce uci/izaci u/iz grada....
dobra cesta samo nema smisla praviti autoput iz sredine drzave prema granicama.. logicno bi bilo povezat madjarsku s zenicom preko osijeka ili ploce s mostarom pa praviti prema unutrasnjocti i otvarat dionicu po dionicu.. Ali eto sve naopako pa i ovo..
Bazirana je nečim drugim kao i vama kad je sve ostalo u pitanju..
Evo ja prvi garantujem da ce u Rajlovcu opet biti guzva...