Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plaćam uredno plin svaki mjesec, nikada nisam zakasnio niti sam isključen, trpim stalna povećanja cijena, kojekava izmirivanja dugovanja, i na kraju dođem u situaciju da mi isključe plin?! Pa kakav je to idiotluk? Postoji li zaštita potrošača? Pa neće valjda radi pojedinaca ispaštati svi potrošači koji uredno izmiruju svoje obaveze? Grozota!
postoji zastita lopova samo....
Ista situacija. Svaki mjesec platim na vrijeme. Sad trebam razmišljati kako ću neokupan u ponedjeljak na posao i jesti sendivče zato što ne mogu ništa skuhati. Fuj vlasti odvratna!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hajde da vidimo i to kada redovnom platisi koji ne duguje iskljuce plin, radi tamo nekoga ko ne placa plin. Zato svi koji redovno placate plin ako se desi da vam iskljuce plin, odmah krenuti sa kolektivnim tuzbama prema Sarajevogasu i BH gasu.
Cool :) 😄😄😄😄😄
zamjerili se rusima www.nebitno.net
Svaka 3 dana ista "udarna vijest"!? Isključite!!!
E ovako rekose: Sarajevogas kupi od BH gasa po npr. 1KM a prodaje po 0,5KM!? Sa ovakvom matematikom propala bi Svicarska...A direktor Sarajevogasa ponosno direktor a jos malo pa ce mu 80 godina. Mozda je u pitanju senilnost/glupost/bezobrazluk/neznanje ili jednostavno POLITIKA... Pa idioti ako ne mozete prodati minimalno po koliko ste kupili, zatvorite radnju!!!
Sarajevogas profitira 100% na svemu. Svi trosimo plin, placamo Sarajevogasu dok Sarajevogas novac uredno zadrzi umjesto da plati BH Gasu.
NE KONTAM, GDJE SE STVARAJU DUGOVANJA AKO GRADJANI STALNO PLACAJU GAS?
PLINSKA MAFIJA, GRADJANI PLACAJU GAS, A ONI SE ZAJEBAVAJU I MALO, MALO IM ISKLJUCUJU GAS?
Sarajevogas ne placa BH Gasu. Toplane ne placaju Sarajevogasu. Sve ovo vlada KS zna vec godinama, ovo je i cilj. Cilj je srusiti drzavne firme kako bi se privatizirale.
Pa šta očekujete od petrovića i ostale lopovke bratije.Predlažem da se mi potrošači koji uredno plaćamo organizujemo i podnesemo kolektivnu tužbu protiv ove plinske mafije
Nije odavno...
Po ko zna koji put ista priča i nikad ništa
Na mubarec dan sa hairom hairli
Kozadra i društvo, bježte ako znate kuda čete. Platit ćete prekosutra sve dugove još od rata! Ako Žuti ne odreši javno - privatnu kesu ode i on!
vala ste se dobro sjetili da zavrnete plin inace bi nas po ovoj vrucini nastavili grijati...
Sječam vam se familije u najvlažnijim snovima za svaki onaj uredno plačeni račun!
Je li ovo konacno ili ce ipak biti kao i do sad. Ne mogu da vjerujem sad moram prelaziti na alternativu, a to mi je trosak. Kako niko ne zna da vodi posao kako treba. Ko ne placa racune gasi mu, a ko brate placa pa ispostujte ga.
Kad to nestaje plina?