Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Vlada je zirant za dugove koje je dopustila prosla vlada. GRAS je velika kompanija u kojoj je krajnje vrijeme da se radnici i rukovodstvo pocnu odnositi prema preduzecu kako treba a ne gledati kako da sta ukradu, odnesu, razvale Pohvala za Vladu
Dobra je ovo stvar, jer se samo na ovaj nacin moze uvesti reda u GRAS-u. Radnici ce vidjeti buducnost i vise se truditi, Vlada ce vise paziti sta i kako radi GRAS i nece dopusiti da se radi ono sto se radilo od rata do danas a to je otvorena pljacka preduzeca
Da. Ukoliko naš (domaći) investitor može obezbjediti kvalitetan gradski prevoz: - niskopodni tramvaji - moderni trolejbusi - moderni city busevi - info displeje - ljubazno i educirano osoblje Ja sam ZA. Samo ako to nismo u stanju, onda dobro došao strani investitor. Ja sam prvenstveno za efikasan i kvalitetan gradski prevoz. Glavnom gradu je to neophodno. Građani to zaslužuju. L.p.
vidis ja smatram da domace firme mogu uraditi sve sto je potrebno,od projekte do realizacije radova, a da ne govorim o kvaliteti kadra koja ce pruzati usluge u kompaniji. Dakle, napredak uz raspisivanje tendera samo za domace firme Srdacan pozdrav
Odgovor na sugestiju: Rekao sam, \"raspisati međunarodni tender\", pa ukoliko kod nas ima ozbiljnih investitora pokazat će se ovim konkurentskim postupkom - tenderom. Nisam ja protiv, da se proda imovina domaćem investitoru, naprotiv, bitan je kvalitet usluge. Koji god investitor da dođe, neminovna su otpuštanja prekomjernog broja radnika koji su na teretu budžeta KS. L.p.
nastavite bacati pare u šošonsku firmu kojoj je i mulijarda malo....navuklo se sa svoih strana polupismenih revizora i vozaca i na to da vecina potkrada firmu to ih je i dovelo u ovu poziciju
Hoćemo ovakve tramvaje, a ne limenke. http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=319723&page=7
koji ste vi pacijenti....ne mogu da vjerujem kakvi ljudi hodaju medju nama, ovi koji komentarisu, lazu, klevecu, mrzi se svak sa svakim....u kakvom mi ludilu zivimo......i nemoguce je da bude bolje kakvog svijeta ovde ima.... VAS MINISTAR
@fatolik Papa zdere svinjetinju u poganom Vatikanu
Pa gdje si ti, Zlaja zove i pita za sta ja placam ove uhljupe da rade! Pitaj Zlaju molim te, odakle zeni firma i odakle je kreditirana, pitaj Zlaju za bezpovratni kredit od 300000KM fakulteta u Sarajevu, pitaj Zlaju(druga Hadzica) sta je sa slucajem reket, pitaj Zlaju odakle mu vila ogradjena kao Izraelska ambasada, pitaj Zlaju kako je postao clan NO Bosnjackog instituta kad ase nikada nije deklarisao kao Bosnjak, pitaj kako je biti slucajni prolaznik? Haj, pa brzo javi!!
@Los Zerbos pa Biblija se sastoji od Starog i Novog Zavjeta, mi kršćani vjerujemo u kompletnu Bibliju, jer je Isus rekao u Novom Zavjetu da je došao da potvrdi i ispuni Stari Zavjet: \"Ne mislite da sam došao ukinuti Zakon(Tora-Stari Zavket) ili Proroke. Nisam došao ukinuti, nego ispuniti. (Biblija, Evanđelje po Mateju, stih 17)
Nije mi cilj da te omalovazavam, al si tipican primjer covjeka koji samog sebe ne postuje a kamoli svoje sugradjane! Odgovori mi, zasto bih dovodio nekog iz vana, kada kod nas ima kvalitetnih ljudi? ostalo se slazem!
pozvao bi sulejmana tihica da nam objasni kako je uspio od budzetske plate kupiti stanove sebi i sinu? posebno bi pozvao asima sarajlica i pitao kako je izbjegao (krivicnu) kaznu za nanosenje teskih tjelesnih povreda kada je pijan izazvao saobracajnu nesrecu? upitao bih i sadika ahmetovica zasto je uhapsen i je li ucijenjen zbog afere sa malodobnom romkinjom? pitam i salmira kaplana da li su porezni obveznici platili popravku sluzbenog automobila kojeg je slupao vozeci ga van radnog vremena...
Koliko sam puta već govorio... GRAS treba privatizovati! Raspisati međunarodni tender i dovesti ozbiljnog kupca koji će investirati u vozni park (niskopodni tramvaji-poput onih u Zagrebu, moderni trolejbusi, niskopodni, autobusi-poput onih u Ljubljani. Na svakoj (glavnoj) stanici displej s vremenom dolaska prevoznog sredstva, a revizori obrazovani i kulturni (pa makar bili uvezeni s vana). Narode moj, u Torinu je jeftiniji gradski prevoz od našeg, a znate kakva su vozila kod njih... To se ne mora naglašavati, već možete zamisliti. L.P. Glavni grad zaslužuje moderan i efikasan prevoz!
Trla baba lan.Lopovska,mafijasko,sandzacka drzava. Jucer gospoda nisu htjeli uopste da vozaju,nekakav balavac oko 20 godina koji vozi komercijalu pusio je mirno cigaru za volanom,a kad su se putnici poceli buniti odgovorio je znate li vi da ja vozim citavih pola sata,i moram da zapalim.Ko gad su svaku bagru koja je dogmizala ovdje pozaposljavali a sad kuku pomagaj.Ne znam sta se onaj Music pravi posten,sva radna mjesta koja su trebali dobiti invalidi i borci u tunelu spasa na Dobrinji,i na naplatnim kucicama dao je istoj ovakvoj bagri.Fuj dabogda propala ovakva drzava gdje samo njihove familije do 10 koljena sve imaju a posten narod tone i davi se u njihovim lopovlucima .
@katolik Haha pa to je citat iz Starog Testamenta koji samo Jevreji i poneki Pravoslavci sljede. Hriscani sljede Novi Testament. Sa ovom cinjenicom otkrio si da nemas veze sa hriscantvom, a vjerovatni si neki mjesanac pa se osjecas kao katolik zato sto te mama i tata salju na Jadransko more i Croatia zna da igra fudbala.
@Los Zerbos Upravu si, ja ne jedem svinjsko meso jer je u Bibliji ono strogo zabranjeno: \"A svinja, iako ima papak, i to papak razdvojen, ne preživa - za vas je nečista. Njihova mesa nemojte jesti niti se njihove strvine doticati - za vas su one nečiste.\'\" (Biblija, Levitski zakon 11:7,8 )