Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesto ovdje smrdi! Ovo je prvi put u historiji SDA Zavidovici da dva puta kandiduju istog covjeka za necelnika...Realno gledajuci, nisu nista napravili, nisu se trudili ni za kakve promjene. Osim kriminala koji se desava u Zavidovicima, medijske tame, spobodnih koji se ulizuju da bi dobili posao od nacelnika. Glasam za Hasima Mujanovica, da malo promjene uvedemo i da vidimo sta ce se promijenit za 4 godine mandata. Dosta je bilo vise suplje price!
Da je valjao icemu ne bi ga na prosvjedima gadjali kamenjem. Treba nam neko novi, "bolji". U potpisu: Gradjanin Zavidovica
Vidi se po Krivaji!!
kakav crni razvoj ljudi ti vise ns M17 boravili nego kod kuce
Duša draga, i ono malo sirotinje od Zavidovica ce spickati!!!
Ima li jos ista da niste pokrali....
stvarno bi bila sramota da pobijedi bilo ko osim Suada...inace druga dva kandidata za nacelnika su dno dna
Vodi ga sebi kući!
a tebe da vodim u neku psihijatrijsku ustanovu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dobar čovo 👍👍👍