Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit il ne bit genocidna tvorevina ce se ukinut............! i RBIH BITI ZAUVIJEK...! BIH4EVER
KUkić će dobiti K.U.r.č.inu pa će je popushiti do jaja zajedno sa Zlajogluom i njegovim reketašima (Stranka zLa čovjeka), crnokošuljašima (Hrvatska stranka propalica) i pljačkašima & atentatorima (Lojanovići oliti Alijanovići). A pomoći će im i Roderick Moon i njegov MajMoončić Valentin Inzko & co. Dobar im tek ili prijatno, kako god žele! Osim toga, ima greška: Sad se zove Dudlivoje Kukić.
Šta mu je bio onaj Nikola,što bijaše komandant(neokupane i neobrijane)kraljeve gorske garde,što je bila sve osim garde?Onaj je bio iz Podnovlja,geometar,ovaj je obrijan,i berav u jedno oko,nosi đozluke,mora da ga je napravio Draža,u Lisičjem potoku,Kalabiću,u pakšu...Sliči na Dražu,bez brade a Kalabić?Obrij bradu Draže,radi kamuflaže...
Sto su se seljoberi-smrrdci raskkokodokali ko kokoske ruske...izasle iz vjecnih kamenjara krvoloka... is, is, is...!!! SIKTER...!!!
VID VID GENOCIDNOG PRDDSTAVNIKA KRVOLOKA...?!!! PRIJETI GNJIDO DOK JOS MOZES...!!! USKORO CES U KANTU SMECA KO I TVOJA GENNOCIDNA TVOREVINA...!!! SIKTER...!!!
Vidi cobanu glave......posljednji pokusaj brice da od gu-zice napraviu lice !!!!! SIKTER
tacno ste izabrali reprezentativnog predstavnika srba iz RS-a u vlasti. kalabic je konj kakvi ste i vi sami. pa sta od on lupi vama dobro.
Tisina marvo seljobersko genocidna !!!!! I vasa prica ce uskoro biti zavrsena !!!!! SIKTER LJIGAVCI
dakle, 2 mosnjacka glasa= 1 srpski glas. Iako licno mislim da mosnjacima treba ukinuti pravo glasa totalno, jer su nesposobni i smijesni. Nije za mošnjake politika, za njih je pita,burek,čvarci i druge đakonije.
lojavci trazite nezavisnu drzavu Bosnu na svojih 24 % za sebe dok vam jos i to nudimo. Poslije ce biti autobusi do bugarske granice a dalje se snalazite!
he he he ba.lijanderi 10 srpskih glasova vrijedi kao 21 b.a.li.ski hahahahaha buahhahahahahah...upisacu se nani Fati u usta od smijeha
Ovakvima do stabilzacije? Kredibilan kandidat,koji ima potrebnu većinu u parlamentu...po toj formuli,može biti i R.Mladić mandatar vijeća ministara...eh,da ne bi,Kalabić sam ja bre,Kalabić!