Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome Vi mazete oci vise. Pregovarat ce te jedno 45 godina najmanje, djepove puniti a narod raseljavati..
Što budu duže trajali pregovori to će oni više pokušati "musti" EU fondove. Oni misle da se tamo dijeli "šakom i kapom"...
Godinama niko nije prodavao muda pod bubrege ovom narodu kao što se danas prodavaju ovi pregovori za Evropu. Totalno smiješan, krajnje beznačajan i simboličan događaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Utakmicu sa Izraelom treba spriječiti po svaku cijenu. Haram bilo svakom Bošnjaku koji izađe na teren u mjesecu Ramazanu sa ubicama muslimana.
Pa zar ramazan nije nastao na pobjedi?
Los mentalitet… nema nacina za takvo nesto, jedino da savez dobije kaznu kakvu da ne izadju igraci i tako to… cinjenicno stanje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hitno pozvati Cak Norisa u pregovaracki tim za EU
Republika Srpska se neće radovati jer je danas mnogo onih koji su pretpostavljali i priželjkivali njen nestanak. Naš put ima svoj nacionalni cilj – da Srbi u 21. vijeku ponovo žive i rade sa svojom braćom i kumovima bez granica", poručio je Dodik. to je stvarnost,luđak će sve usrati.
Čim smo se prestali praviti pametni i priznali da smo glupi što smo glasali za SDA, došli smo u situaciju da bar za nekih 25-50 godina pristupimio EU, naravno ako do tada bude postojala. A što bi se njima žurilo da nas prime, kad se ni nama očito nije žurio?
E nek nam je bog na pomoci dalje! Kad su dali zleno svjetlo za pregovore uz ovakve političare,šta nas poslije čeka teško nama?!!
BiH nikad nebi dobila ovaj Status zbog nekog naseg nazovi uspjeha.Vec zbog gepolitickih i geo strateskih ciljeva.Evropa trema Ameriku u ratu u Ukraini.Amerika se pita .Evropa nikad nebi dala BiH sto je dala.Zato pamet u glavu i pozurite dok nije zavrsijo rat u Ukraini.Poslije toga ce sve biti kasno.
ja euforije uprazno.ovo samo može kod Debila proći i ovo je mazanje očiju s i da manji broj zatucani ьалиуа misli kako ko biva mi napredujemo sa trojkom.dok traju pregovori,oni onda uzimaju aerodrom,BH telekom, elektroprivredu i ostalo što valja u rukama bošnjaka.živi bili bum videli
Utopija, teška utopija
Ovo je jedno veliko ništa još uslovno dobijeno. Datum za početak ne pre 2027 i to ako ispuni sve za početak pregovora ali mislim da je sve ovo čista zahebancija jer proširenja nema u u narednih 10 godina reče Makron.
Možda 2050 i to bi bilo brzo kad vidimo da Turska čeka 40 godina a Srbija 10, jednu Bosnu u kojoj se Romi jevreji i ostali ne mogu kandidirati za predsjednika a o granicama sa susjedima da ne pišem ali se pitam i šta bi to mi imali od ulaska u EU.
zemlja u ratu čije granice nisu ni sigurne ne može postati članica EU...sve jasno
NEĆEMO NIKAD,NIKAD,NIKAD,NIKAD,NIKAD 357687 X UĆI U EU
Tko se to igra lajkovima klixe
nemamo naroda i mentaliteta za EU porodicu. makedonija dobila pregovore davo prije nas i nista, ne mogu jer imaju onaj pogani balkanski mentalitet i plus sva inteligencija im otisla. isto sa nama. crna gora je tu negdje na ivici samo zato sto imaju jadransku obalu koja je poprilicno skockana i izgleda svjetski. srbija nece nikad uci u eu jer nece. nema tu puno perspektive.
ovo iz sazaljenja, a politicari u euforiji dobijaju eu fondove