Svjetsko prvenstvo beskućnika
201
Kako je 11-godišnji Meksikanac postao Bosanac
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takvi smo mi Bosanci, gdje god odemo osvajamo srca :)
Eh eto ti, meksikanac voli BiH a nista ne zna o njoj, a POGAN SRPSKA I HRVATSKA NE VOLE BIH I ZELE BELAJ DA IZAZOVU. Kakva prokleta pogan.
Meni upitnik iznad vugla stoji. De malo Klixici, pojasnite ovo...odakle nama reprezentacija beskucnika? kako su dosli do Mehika? ko ovo finansira? Iz kojeg su grada? gdje treniraju? Mislim...znaci da nije bilo malog meksikanca koji nas voli ne bi ni saznali da imamo reperezentaciju beskucnika :( kako pisete ove tekstove...de se malo zadajte...istrazite ovo
Predomislio sam se, necu u BiH, puna je c.etnika i k.omunjara
U kuci ti Ratko Mladic djecu uspavljivao, fukaro podrumaška eSDPovska, j.e.b.o. ti SDA m.ajku
Gringo,ko bi ti onda punio državnu blagajnu... nije mi jasno kako vi još ne shvaćate da BiH još postoji samo zbog tih \"škutora\"
naseliti meksikance u hercegovinu a skutorima kupiti kartu do sicilije. mislim da bi se i papa slozio s ovim prijedlogom.
E sad jel njemu novo ime stevo gonzales stipe ili stevludin gonzales? Čiji je? Kojoj NACIJI pripada ikojimce JEZIKOM pricati?
@Englbert da on zna sta znaju Srbi i Hrvati, vjeruj da bi i on pljuvao po njoj
pa trebao im je ponuditi azil ! :P
SRBE NIKO NEVOLI A POGOTOVO HRVATE
S D AAAAAA DE-MO-KRATI-JAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaa
bosanski mentalitet svakog privlaci :))
to Kenooooooooooo :)
@Beskucnik - Nije kriva SDA ili neka druga stranka,krivi su ljudi,jer uvijek zatucana primitivna stoka,glasa za iste.Pogotovo ovi na brdima,napravi im se cesta ili dobiju neke donacije i naravno citavo Selo glasa za tu stranku.Ja uopste ne krivim stranke i ljude u njima,krivim ljude koji glasaju za iste.Sistemom svako za svoje,oni su nasi,muslimani ,hrvati itd
Mene zanima samo da li on prica meksckim/meskikansmi jezikom posto je iz meksika? Ili ono nemaju taj mentalni problem da svojataju i kradu tudje jezike koje koriste?
Imam 42 godine i živim sa roditeljima. Nemam posao. Jesam li ja beskućnik? Ili sam NEZAPOSLENI beskućnik?