Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većina srpske istorije je zasnovana na laži. Oni, prije svega lažu sam i sebe.
Hoće li vratiti lovu Dodiku, Vučiću i ostalim “donatorima”?
Čisto sumnjam da se pokajao. On je otkriven u svojoj zloj namjeri, pa se jednostavno pokušava izvući.
A šta je sa ostalih devet stručnjaka, članova komisije? Jeli i oni mijenjaju mišljenje! Znači đabe su radili godinu dana! Njiha desetoro! Al eto moramo da vjerujemo Kadi na riječ!
Ko je veći notorijetet, Hotićka ili Greif? I kome onda treba da vjerujem Kadi ili Gideonu...pitanje je sad!
Proširio sam spisak na 10 pravoslavaca iz BiH koji ne lažu.
Jel on Gideon...
Promjeniti ce broj ubijenih, ali ce i dalje negirati genocid u izvještaju
Samo ga staviti pod Inzkov zakon i raspisati međunarodnu tjeralicu!
RIP rš🐷🐽
Srbi su počinili Genocid, ali samo veliki narodi smiju priznati.Takvih nema ovdje
Židovi su oduvijek bili označeni.
Tako je, istina za Kravicu, Vozuću, Kazane i sva ostala stratišta Srba, Hrvata i Muslimana u BiH. Samo na istini se može graditi budućnost, a to je da je u Federaciji BiH počišnjeno etničko čišćenje nad Srbima u istim ili većim razmjerama kao i u Hrvatskoj. Takav zakon izglasati pa da pričamo.
Muslimana se piše malim slovom
Etnickim ciscenjem ne mozes nazvati kad te vodja stranke i predsjednik parlamenta Krajisnik pozove da se iselis. I kada stignes da poneses sve iz kuca i stanova, pa cak da iskopas i mrtve. Iz stanova sa Grbavice su nosili wc skoljke, cijevi, lavaboe, a onda ih palili. To se ne zove etnickim ciscenjem, nego kradjom i nasiljem. Ali lazi nikad dosta kad ste vi u pitanju i licemjerja i bezobrazluka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko negira genocid spreman je počiniti drugi
Gideon je skontao da se jeftino prodao,a da je izgubio reputaciju u svijetu i da su mu poceli oduzimati i nagrade…Ko se s Dodikom druzi, njemu se to obije o glavu kad - tad.
Ne moze se vise ni na miru pobiti par hiljada ljudi a da ne traze od tebe da prihvatis krivicu. Pa gdje ovaj svijet ide.