Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još u koaliciju da ubace SBB pa da formiraju i vladu. Dakle federalni nivo SDP+HSP+HDZ 1990+RzB+SBB ?+BPS
BRAVO to je nesto najbolje sto bi se moglo desiti vjerujte da medju muslimanima najbolje kotira HSP jer to je nasa stranka samo nas istjerase hdz ovci konacno i trebaju da pobjede probosanske stranke pa kad sredimo drzavu onda Hrvatska do Drine kako i treba
100% si u pravu. Jedino pitanje koje se postavlja je: gdje su granice Lagumđijine želje za vlašću a, shodno tome i koaliranja koja nemaju ni veze ni smisla. Živi bili pa vidjeli kakav monstrum od \'vlasti\' će to biti !!!!
E svašta ti će...ovo moze samo u ovoj nakaradi od drzave da zločinci partizani i udbaši i zločinci ustaše skupa tikve sade...ovo je sve tako konfuzno i naopako,uzas
Dragancetu nece biti velika muka u pritvorskoj jedinici Suda BiH. Tamo ce dobiti vjerovatno i vazelin da se podmaze, za razliku od karanja na suho kojim ga je nagradjivao Dodo.
Crni dani dolaze za velikosrpstvo i njihovo hdzovsko poslusnistvo.
Za Zlatka SPREMNI!
Sad ce Jugoslovence, odbaceno Dodikovo mezimce, na robiju, da placa za visemilionski kriminal koji je pocinio u saradnji sa zlocinackom grupom na cijem je celu.
Hajd što HSP hoće sa SDP-om, ali kako SDP hoće s takvom smiješnom strankom??? Pa ljudi moji, pravaši veličaju zločinca A. Pavelića i slične, eno njegova bista u njihovom glavnom uredu! Lagumdžija s Pavelićevcima??? Zemljo, otvori se! Za mene su završili za sva vremena!
Pa ima jos potpuno beznacajnih politickih stranki poput hsp-a sa 0,nesto posto glasova pa mi i njihovo misljenje mogli objaviti na naslovnoj strani...
Ti mu dođeš kao dežurni krHaDeZe ov jastreb na ovom portalu.Smiri se,politika je to.
igranje reketa naravno nije negativno...ohladi malo da ne pojedes g.o.v.n.o koje se napisao...
Sta je to HSP??? Koliko oni uopce imaju glasova? Ovo je presmijesno. Hrvati su glasovali za dva HDZa, sve ostalo je vlast bez ucesca Hrvata.
Shvatio HSP, da nema nista od formiranja nacionalistickih blokova (kao sto rade Ljubic i Covic)...
Lahko je doci do saglasnosti sa strankom koja se bori protiv gotovo svih negativnih pojava.Svi malocas pljuvali SDP ,sada svi hoce SDP. Bitno je da su dosli pameti pa kad tad