Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sukob unutar trojke. Sdp nece potpisati. A nek nece. Ne moze privatna ordinacija i kcus.
"Najvažnije je da su se sve kapije otvorile."
Ismet ima rijedak talenat za uzimanje para
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NEZAVISNA trojkina analiticarka. Tj bot
Svi potomci mladih muslimana danas multimilioneri a narod na rubu propasti! Gavrankapetanovici, Izetbegovici, Skake, Brankovici, Cengici ....Bukvici..? Jel do Tita bilo?
Jesam li u krivu ili Konjakovic prijeti sudovima svima koji ne misle kao on ? Jel to znaci da on kontrolise sudove i tuzilastva ?
Koga ova zmijulja podržava bježite od njega....
Ma nije ni bitno sta ona kaze…Udjite u Klinicki centar, bilo koju kliniku, DIP…CUM…KUM, ljudi pripremite se da budete odbijeni jer je OGROMNO cekanje na termin, nema dovoljno ljekara specijalista, medicinske sestre su im pit bulovi kao opravdanje…MA KOLIKO DA STE BOLESNI. Kuku nama sa ovim zdravstvom, kuku onom ko je bolestan. Pripemite DOOOBAR novcanik, strpljenje na max a sve ostalo 0(nula)
On ima rijedak talenat za uzimanje para od pacijenata ko nevjeruje nek mu ode u privatnu kliniku iza 17:00 pa da vidi pravo lice….
Mala digresija. Valjda to tako ide. Mrtvi ne pricaju. Ismet je bio specijalizant, ako i to, za vrijeme rata. Ipak treba spomenuti ortopede specijaliste, starije kolege koji su organizovali sluzbu u ratno vrijeme.
Ovaj Ismet debil obicni...
Sad o Muji sva carsija bruji sad o Muji sva carsija bruji majka Muju sisala na struju majka Muju sisala na struju
Jesam li u krivu ili Konjakovic prijeti sudovima svima koji ne misle kao on ? Jel to znaci da on kontrolise sudove i tuzilastva ?
Ima rijedak talent za uzeti pare pacijentima nikoga neće da pogleda u bolnici već kaže evo broj i dodjite privatno u moju ordinaciju ološ i ljiga od čovjeka nula od doktora
Moje komentare kljuks sve pobrisao gdje sam napisao da ovaj zaradjuje na pacijentima i da ga samo interesuju pare, covjek koji zaradjuje i uzima od bolesnih
Ne bih ja ništa mijenjao, samo bi Ajnštajnu skinuo titulu VD.
Gavrankapetanović je potrošen kadar.
Opca bolnica haos živi. KCUS ce biti jos gori. Tu se nece znati ko pije a ko placa ;)
Odkako je otisla Sebija,ludilo na KCUS-U...Rauzumiju me oni koji idu gore..PS nisam SDA !
ovaj kao sto je Unistio Opcu Bolnicu tako ce i KCUS !
Hajde,imaju mu stara i burazer najmanje 23 miliona razloga da ga podrue! 😅
ovdje cak i lajkovi nestaju hahahahaha. SA-X se okrece u grobu.
U ovom konkretnom slučaju, sdp struja je porazila nip ,Nikšić je preko Rimca interveniso da ne potpise poziciju Ipetu ,kojeg gura Konakovic