Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juka pusti vlahe. Čim malo odmore od klanja, počnu da kmeče.
obostrano predizborno jedenje govana. sa jedne strane, tjeranje maka na konac u indijskoj seriji bosanski vs. bošnjački. sa druge strane, imbecilno popisivanje, živih, mrtvih, domicilnih, sandžaklija, turaka, arapa i koga sve ne, da se nagura famoznih 51% koje opet ništa ne donose, iako nada umire zadnja. ko yebe ekonomiju, ona je ionako pokojna.
koga još zaboli kardan za ustavom, zakonima... ? ko još donosi odluke na takvom osnovu? ko još misli da će se eu i sad prema nama odnositi prema slovu zakona i popisnim rezultatima umjesto prema vlastitim interesima? oni da su nas mislili uništiti, mogli su to uraditi još '95. niti je arbih došla do pred bl svojom sposobnošću, niti se zaustavila tu zbog milosrđa i želje da se očuvaju srbi u bih.
crnocrvenonarandžasti, ko je pominjao religiju?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo ti naprijed a vala dosta i njih i njihovih prijetnji...
Pa izdajte više rezultate još malo pa 1. juli.
Riješeno: http://vijesti.ba/clanak/313678/parlament-bih-ce-od-jukica-zatraziti-da-povuce-odluku Ako se posebnim zakonom uredjuje oblast, onda taj zakon treba da sadrži sve elemente vezane za tu oblast, zbog izbjegavanja nedorečenosti. Popis je regulisan samo na nivou države BiH [član 6 (2) i 20-c i 21-b]. A Zakon o Agenciji, Član 18 (3): Prilikom prikupljanja i obrade statističkih podataka Bosne i Hercegovine, entitetski zavodi primjenjuju standarde i praksu Agencije... (dodatno twitter).
Nema krenut ce nam svima sa svih strana kad objave rezultate popisa.Mene licno zanima ko je ovolikoj gamadi iz pripizdina i susjednih drzava dao drzavljanstva preko noci,kuce,stanove,poslove itd..
mene samo zanima koliko nas ima.............je li tesko prebrojati ?
@direestraits u BiH
@Gasilac mene samo ukupna brojka interesuje, ostalo je nebitno !
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
pod pritiskom rock 'n' rolla....
Joj dodo al vam ga sukni Juka.
Koji su samo smutljivci ovi iz manjeg entiteta! Sve ista g...a, a ovaj Bosic mi je posebno interesantan! Konj pravi!!!