Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je bilo poznato svima u RS za vrijeme rata,zbog toga su kriminalci oko njega extra profitirali na svercu.Ovaj je bio kao panj a Mladic ga nije .e.b.a.v.a.o ni 5 %
Jeftin pokušaj odbrane, slaba gluma..... Kao ovaj , Radovan, nije bio niko i ništa, ništa nije znao nikog nije kontrolisao...jaooo, pa jadno ...
Ovaj i nije bio niko i ništa i bukvalno ga se ništa nije pitalo, ali nije mu se predavala stolica jer je na njoj mogao da gura pare od raznoraznog šverca i kriminala u džep. Da je bio neki faktor valda bi on potpisao dejtonski sporazum u ime svog naroda.
Omereeeeeeeeeeee ... odjebi omere,jpovane il koji si već Q ?Govno četničko
Jos malo pa ce reci da se u Srebrenici desio kolektivni harakiri.
Emoj Žametica ti si veliki lažov i varalica.Prodao si i vjeru i sebe za sitne stvari a taj tvoj miš koji se bojao i zeca i krio po svim rupama znao je sve i davao naloge i naređenja za vršenje genocida.PIŠONJA STE OBADVOJICA.
Balijama je to u krvi da prodaju vjeru.
On bio psihajatar prije rata a njemu treba psihijatar !
Ma Karadzic je bio ubica , cetnicka.
Kukavica kao i sav ostali narod koji potiče od robova. :) Žena mu je vodila glavnu riječ bilo da se radi o privatnom,ili ipak političkom životu ;) k'o ga je*be..
eto mene su slusali nisu njega nista gluplje nisam cuo danas
A kad god su Srbi kretali na Sa, znao je zvat i naređivat povlačenja
vuk dlaku mijenja ali cud nikad...
Mladic Ratko heroj