Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ja znam da baratam sa macolom,a uz to sam i lake ruke!
fuj sudija i govana cuj 5 godina
Po ovoj logici su svi koji su ubili nekoga u ratu, trebali odmah priznati zločin, dobili bi po 5 godina zatvora i danas bi bili već 15 godina na slobodi. Zamislite da su ovi naši sudili nacistima u Ninbergu. Samo da se ne desi da batko (monstrum sa Grbavice) bude sarađivao sa sudom. Eto njega na slobodi za 5 godina. Katastrofa od sudija i suda.
Ma,kakav sud,to samo treba maljom u glavu kao krmka.
ovo je pravi primjer srpskog eroja i eroizma - pucat u ledja... ima to i snimljeno...
CUJ PO NAREDBI PREDPOSTAVLJENOG? PA GDJE JE PREDPOSTAVLJENI? CASPER JEL? I 5 GODINA ZA UBISTVO MA DAAAAAAAAJJJJJ PA LJUDI ZA SILOVANJE U AMERICI DOBIJU 15 GODINA VI NISTE NORMALNI,,,,