Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit će lijepih slika za facebook-a, ono trebe, sunce, Rajevosa, Europa, svijet... Odmah se pojaća turistička ponuda: Sarajevo najpoželjnija europska destinacija... Crknite papci.
Kakav predah od padavina. nije palo kise i sinijega u zadnjih 4 mjeseca ukupno 10 dana
Pašće roštilj za Novu.
global warming and shit... niti je zima sto je nekad bila zima, niti je ljeto vise ljeto... u junu ovde bilo hladnije nego sto je sada krajem novembra... i onda ne desava se nista sa nasom klimom... samo naivni u to vjeruju...
Zar zima ne uzima pauzu, jesen je i topli obrok ispucala -.- još u ovakvim majicama, gori ste od CNN-a XD
OPREZ Čim otopli, eto virusa i gripa raznih... Što manje u javnosti se krećite !
Nije vam ova slika nikako prilagodjena temi, zar nije bila neka sa snijegom :-)
Pa ako pročitaš naslov i tekst članka možda ćeš i shvatiti zašto je ovakva ilustracija :)
hahah Procitah i vidjeh ali opet mislim da ako temperatura bude i do 18 stepeni, sto cisto sumnjam, ne moze se hodati ovako u majicama. ;-) Tako da, fulili su sa slikom svakako. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)