Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je manje važno pitanje koliko je bitno da se sastanu autoriteti iz islamskog svijeta i kažu stop teroru i međusobnom ubijanju muslimana i nedužnih ne muslimana.Dok mi to radimo drugi koji su nas zavadili zadovoljno trljaju ruke.
Koliko sam na Kliksu naucio, mogao sam da ucestvujem na kongresu. Malo pomalo postao sam pravi islamolog. Za sada mi se najvise svidja kad neko kaze da je iftario. Iftarenje :-) Namaz je na drugom mjestu. O dovistu i dovi sam naucio u clanku o Ajvaz dedi. Na dovistu se dovi. Moli. A dzuma je isto kao neka molitva. Idemo na dzumu. Ima i sura i ajet. I hodza ne pjeva nego uci. Ezan i tako to. Ramazan. Bajram.
akoBogda ispostiti citav ramazan idem i na fax i radim trecu al sat ce Bog snage da se izdrzi ,amin.
@bosnian1946 Amin mumine,Amin. Da ti se Bog Jedini smiluje i da te nagradi.
Klix idalje nije nista ucinio protiv spamova poput "BILBORDLOVER2" seljacki portal.
Eto ga šućur Allahu, U ZAJEDNIŠTVU JE SNAGA ! BAkir je ostvario što je obećao i pokazao rezulate !! :)) A ako je dosad bilo nekih malih sumnji u islamsku zajednicu u BiH, eh NEMA JE VIŠE !! :)
Dok drugi po mjesecu hodaju, dva nepismena beduina koji navidno mladjak vide, pocetak ramazanskog posta u Saudiji odredjuju! Nikada se oni sa naukom nece pomiriti!
Jedini islamski kalendar je onaj kad su vas Srbi tamanili kao bubašvabe
troll
cudo neviđeno