Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3 godine im ne plaćam, ne mogu mi ništa. Šta mi treba da hranimo 1000 besposličara na javnom servisu.
Platicu im ***, k'o i ove dvije prethodne godine
@Cyber Mujo Istina je da srbadija nikad ništa nije plaćala, samo pljačkala tuđe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ukinuti javne servise! Emitiraju gluposti, program je ravan likalnim TV stanicama i ne gledam ih skoro nikada, niti namjeravam. Čemu onda taksa?? Da ih ja hranim? Ne pada mi na pamet..
ukidanje javnih servisa bi bilo ravno ukidanju drzave
Ne pada mi napamet da plaćam pretplatu, a na TV-u gledam program u rezoluciji Minecrafta!
Narkoman Feđa Štukan zlostavlja trogodišnju kćer i suprugu http://bit.ly/ZS8RVN
Traze dodatne minute, a placam im za bezgranicno ponavljanje hrvatskih sapunica. Idioti sa ftv-a vrte 5-6 safunjara zadnjih 5 godina, a od njihovog programa imaju dnevnike i par vjesti. Odron od televizije.
Istina je da komercijalne televizije puste 4 minute normalnog programa u jednom satu između reklama.
Svi redovno plaćamo kablovsku da ne bi gledali lopovske reklame. Jedini razlog što ljudi plaćaju pretplatu, kablovsku i internet je da ne bi bili maltretirani sa reklamama. Kad niko ne bi plaćao, onda bi bilo u redu da ljude non-stop prekidaju sa idiotskim lažnim kezovima i navlakušama za naivne ovce.
apsurdno :S
Ako hoće da naplaćuju RTV taksu, neka ukinu reklame totalno, ako hoće više reklama onda neka ni ne traže RTV taksu. Ne može oboje.
Oni traze 8 a ja cu da ih nosam sa komplet upravnim odborom...hvala!
ama daj im devet na 'urcu ih nosaj a jedan pamti :D
pa imaju 24 sata reklame politickih stranaka koje ih za to dobro placaju