Htio da ga ubiju da bude šehid
0
Jašarević: Ne priznajem ovaj sud, ne postoji za mene
Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravo da vam kazem briga me i za Koketom i Turkovicem i Mevludom i 7 miljarditoj bebi i tako dalje i tako dalje. Jedini film koji mene puca jeste taj da ZGAZIMO Portugal i da se napokon plasiramo na EP 2012 u Poljskoj i Ukrajni. A sve ovo ostalo je za mene cista glupost. I ovaj Jasarevic nije terorista nego obicni idiot. Terorista je bio onaj tip u Oslu sto je 75 djece ubio. VOLIM TE BOSNU! Dzeko X2 Pjanic X1
a da ti sudimo serijatski pa da vidimosta ce s tobom biti
Ja mislim da je ovo sve srbska podvala da bih se mrlja bacila na BIH!!! A drugo nasi mutavi u vladi neznaju izjavit da ih je srbija napala, i da je covjek sa srbskim pasosom napo da optuze srbiju to neznaju!! A vehabije nepostoje to je smao nametnuto srbskom prpagandom !!!!!
Najveca kazna bi mu bila baciti ga medju svinje i tamo da bude mjesec dana..
TREBA GA BITI DO SMRTI DOK NE PROPJEVA PO ČIJEM JE NALOGU OVO URADIO.MOŽDA JE I SRBIJA UMIJEŠANA U OVO S CILJEM DA SE DESTABILIZIRA BIH.OD VLASTI TRAŽITI DA SVE VEHABIJE PROTJERAJU IZ BIH, A TAKOĐE I SANĐAKLIJAMA USKRATITI STALNI BORAVAK JER SVI BELAJI POTIČU OD NJIH . TO JE PRAVA STOKA.
barašina za glavnog tužioca, a sudija Jaganjac.
Ovo terorizam ? Da je lik bio obrijan i da je poco gulit fasadu sa Iranske ambasade nebi bio terorizam , zar ne ?
Sandžaklije su iz Sarajeva otjerali čovjeka koji je spasio grad prvih dana rata, heroja Juku Prazinu, sarajevsku raju. Juka je na Igmanu okupljao snage za deblokadu grada, no to ovim UDBAškim plaćenicima nije odgovaralo. Trebao im je opkoljeni grad za šverc i bogaćenje sa njihovim prijateljima sa Pala.
Na naplatu dolazi prosandžačka i proudbaška politika Alije Izetbegovića. Ti sandžački kadrovi u Armiji BiH su i islamizirali Armiju, od nje napravili jednonacionalnu vojsku i izazvali sukobe sa Hrvatima. Radili su sve po nalogu iz Beograda. Kidisavali na Hercegovinu i srednju Bosnu, gdje odvajkada žive Hrvati, a Srbima prepuštali cijelo Podrinje i istočnu BiH. kako samo bošnjački narod više ne prokuži te sandžačke radikale i srbijanske plaćenike. Dok su domaći Hrvati i Bošnjaci surađivali, oslobođen je Mostar, dobar dio Hercegovine i spremala se deblokada Sarajeva zajedničkim snagama i naporima. A onda su u Armiju došli kapetani JNA, Sandžaklije na beogradskom platnom spisku UDBE.
Šta reći jutros? Kakvu posluku porati?
sve mi ovo tukne na majorizaciju hrvata
Setaju Chuck Noris i Mevlid Marijin Dvorom Chuck:Sta cemo sad? Mevlid:A sada bjezi!!!
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/111031105#
Vrati se Josipe! Josip Broz TITO !
marš iz našeg grada u sanđžak cjelo sarajevo ste nam usmrdili
pa da mu se sudi po serijati dobio bi orden zasluga za narod \"zlatni vehabija sa srebrenim vjencem\"
najgore u svemu tome je sto imas srbina u glavi ;)