Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolazimo da jebemo vlahinje
fali ti "H" stari
bio.. bilo prelijepo.. parking jeste problem, iako se ona dva bagera i freza stvarno trude da naprave stvari boljim.. ali skijaliste ko skijaliste je odlicno za nase prilike. jedva cekam opet..
Sarajevski poltroni,RSG,Antena itd,se takmice ko će im se više uvući u supak,satrase se reklamirajuci ih...doduše,uglavnom ti uposlenici i nisu osjetili na svojoj koži "ljubaznost" jahorinskih četnika.
I onda kazete semafori odvlace turiste na Jahorinu :)
Hehehe namjerno sam otvorio clanak da vidim bolesna prepucavanja i stvarno, nikad ne pogrijesim i nikad dosta opterecenih bolesnika...
Isto... Hehehehe
Zato je Bjelasnica postala najpopularnije stambeno naselje. Breka 2. Ko zna zna
Uslovi na Jahorini su sjajni i sve vise dolaze stranci sto je dobro za GDP BiH!
Najljepsa bosanskohercegovacka planina.
pogledaj sta bi pise na licnoj
RS je u drzavi Bosni i Hercegovini. Jedna od olipmijskih planina je i Jahorina koja se nalazi pored selendre Pale i glavnog grada drazve Bosne i Hercegovine Seher Sarajeva ! !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vidjecemo zavrsni racun.Bojim se da bez kredita,ni plate u sezoni nemozete isplatiti.