Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim !!! Ovoj stoci separatisticko kriminalnoj ako ne pokazete zube........necete nista ni napraviti !!!! vdje raja nema vremena od silnih kafica i dobrog zivota.....uostalom ovdje je to blam !!!!!
putopisac.com
ah, nekome je diskriminacija u krvi na daj boze dati nesrbima ista prava kao i srbima
Dervo Sejdic je \'\'bosnjak\'\',a izjasnjaca se kao Rom-a to ti ga je isto. Jakob Finci je Jevrejin-kojih sada u BiH ima manje od Kineza i ne treba mu dati da se kandiduje za predsjednika BiH pa da sutra sprasi za Ameriku posle pljacke ,kao sto mu je ucinio saplemenik Alkalaj.
Tako treba! Sejdića za preCjednika!
posteno dosta je aparthejda
pise se \"nakon kojiH\" a ne nakon koji... u glavu vas nepismene