Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga boli uvo za Bosnu To je zemlja koja nije izrodila nacionalnost, znaci uvjek je bila podjeljena Bosanci se vode pod ostali u Bosni to sve govori U svakoj drugoj zemlji, nacije se zovu prema imenu te zemlje da ne nabrajam valjda ste bar toliko pametni znaci Bosna nikada nije uspjela stvori zajednicki identitet za narode koji u njoj zive i da se ne bi ponovo klali, sto na ovom portali cesto traze bolje da se fino razidjemo jer ne postoji sansa ali nikakva da se Republika Srpska unisti a ni Bosnjaci u nju nisu dobro dosli sta onda ostaje, razlaz i mozda, ali mozda budemo dobri susjedi mada kakva je mrznja na sceni tesko
Interesuje me zasto revoltne tekstove ne dozvoljavas da se komentarisu. Jednostavno napises clanak po principu \"ja napiso a sad se jeb\'te i necete ni komentarisati\"? Neznam zasto ali imam utisak da je Asim Bajrić doselio iz neke normalne zapadne zemlje u kome se sve moze na sud dovesti pa se sad cudom cudi, \"jao kakvi smo, jao kakvi smo\". Cak su i stranci shvatili da je dio federacije pozitivni dio Bosne i Hercegovine i da ako u tom djielu neko kaze \"Jebes Srbina\" to je nesto kao necuveno dok u isto vrijeme u Republici Srpskoj mogu reci sve jer kao problematicna djeca \"Pusti njih to je kod njih, normalno, takvi su oni nemojte vi biti onakvi!\" U zemlji gdje se ne ide u zatvor za ono sto se vice po ulici nije demokratija. Na ulici u USA, eto ja ZNAM, znaci zapisi to na papir. ON ZNA. Cesto je da se na ulici uzvikuje jebeni crnci, jebene zuce, jebeni zabari i slicno svi imaju svoje jebeni.. Ide li se za to u zatvor? Ne ide. A gdje je se islo? U Titovoj Drzavi. Ima li vise Titove drzave? Nema. Kome najvise nedostaje? Bosancima a najmanje Srbima cak i u Hrvatskoj bi Tito pobijedio na izborima da se pojavi. Nego da ti nesto kazem Asime. Srpski nacinalizam nikada nece nestati. Strah od Srpskog nacionalizma i mrznje stvara se prirodna reakcija protunacionalizma kao organizacija revolta \"Ima i nas!\". I to svi znaju. Svi novinari svi analiticari. A sta je sa tobom? Sta je se sa tobom desilo? Da nisi pao sa konja kao Esmeralda pa imas crnu rupu sjecanja od 1992-1995. I ne zakljucavaj asime teme da ti se adekvatno moze odgovoriti komentarom. Kada imas clanak u kojem je optuzba, komentari su odbrana ili objasnjenje. I jos nesto, dok god Muhamed i Jovan ne razgovaraju o zlocinima vec sute i kopaju njivu. O njima ce saputati Muhamed i Suljo a bogami i Jovan i Radovan. Pa ce nasaputati u uci svoje djece pa ce jedno dijete pozivati na svoj zlocin zlocinom o kom se nije govorilo. Ako neznas o cemu govorim onda pocni crtati tu se imaginarni svjetovi zive.
A s druge strane gledano jbs Bosnu koja nema zemlje.
Ma jebes bosnu i ovako i onako!!!!!! Ovakvu kakva je sada!
bosanac pojdi govno ko silajdjicevu glavu ti si najvece nacionalisticko govno bih
smrdi mi na bratstvo i jedinstvo... tu smo se proslavili (iako je trajalo 40 godina)...2046!?
bote je RASO U CMARINU ONU LJAVUBU BRE, SRBIJA IDE DALJE
raso tisi jedan obicni magarac jasam iz cajnica i ponosim se svojim mjestom selam i pozdrav svim citaocima ovog teksta.
popisam ti se na bosnu zivila Republika Srpska zivio Dodik zivio Radova i Mladic
Ne može ni jedan Svemir opstati bez svog šupka. Ujak Svemir se upravo pokakio i uz prdež, se olakšao. Pokakio se i obrisao toalet papriom. Valja mu oprati svoj šupak, staviti kakve maze na hemoroide i protiv gljivica i ostalih hajvančića, a zatim čepić ugurati protiv unutrašnjih, krvavih hemoroida. Tri su mu prokrvarila, jedan malo više, a dva manje. Zna Ujak Svemir (US) da mu je njegov šupak bitan, te ga je toalet papirom proizvedenim u Ohaju obrisao. Plaknuće ga i toplom vodom Ujka Svem čim dođe sebi, t.j. svojoj kući. Ujak Svem MORA ODRŽATI CJELOVITOST SVOG ŠUPKA! Niko se tu drugi ne pita, samo Ujak Svem odlučuje šta će biti sa njegovim vlastitim šupkom. Mi, krvavi hemoroidi, moramo prihvatiti njegove maze i čepiće nakon što se opere. Za sada se samo obrisao, pa ga pecka, migolji se, hemoroidi bolni i on jedva čeka da dođe kući. Ta tri unutrašnja hemoroida što su donedavno krvarila su PRESTALA DA KRVARE. Boli i dalje, ali ne krvare.
ne mogu citati komentare oci me bole iako me interesuju,ali sto ima levata to je za ne povjerovati zaista, clanak je odlican i oni koji ga odista ne prihvacaju imaju srce ispunjeno gorcinom a um raznim pricama od \"one ili ove strane\". Ljudi moramo se prestati dijeliti po nehumanom osnovu, nema smisla zivjeti u ovakvoj zemlji ako nastavimo ovim putem i nametanjem vjere jedni drugima umjesto da nam uzori budu Gandhi i slicni mi konstantno spominjemo negativce
Živjeti zajedno moramo, nema nam druge, ali OPROSTITI NIKADA!!!!!!!!! Neka vam je Srebrenica pred ocima svaki dan!!!!!
Asime svaka cast za ovaj clanak koji predstavlja zraku sunca na ovom tmurnom nebu politickih prepucavanja nacionalista svih vrsta. Predlazem da za sljedecu kolumnu obradis temu koja bi govorila o nespojivosti nacionalizma i ove \'tri\' religije prisutne u BiH s obzirom da se vecina naciolanista bilo sprskih, bosnjackih ili hrvatskih krije upravo iza religije i umjesto da iz te duhovnosti crpe ideje koje bi sirile razum, mir i toleranciju, oni rade upravo ono sto nijedna od ovih religija ne zastupa a to su mrznja, nepovjerenje, netolerancija, beznadje i drugi oblici onoga protiv cega su se i Isus i Muhamed borili pronoseci Boziju poruku.
Stvarno treba brisati ove posovke i fasiste.
14:43 jos kad bi mi imali lijevicu..........