Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad divlji krmci sljegnu odozgo sa vr'a planine povis Glamoca pa pocnu putarine naplacivati po seoskim kaldrmama, oj Mile vepru jedan
Neko se ugradio u cijenu izgradnje kućica, znači sve normalno i legalno. To će potvrditi i Vlada RS-a, ako treba.
Samo su se nekome zamjerili, prigovorili ili progovorili protiv nečega....
onaj što je kupio talgo vozove koji ne mogu ići po našim prugama i naravno međed pored njega igra.....
Ahahahha, izgradili privatne naplatne kucice, samo ih uhvatise na vrijeme. Pa to samo kod nas ima da se na magistrali naplacuje putarina. NARODE, OBRAZUJ SE DA TE NE BI MUZLI!!!
Ko naplaćuje u tim kućicama na kozijim stazama šumske?Međed!? :))))))
Sve međede smo '92 otjerali iz naše Republike . Doduše, malo ih se vratilo, ali ne smiju da pisnu.
dedurina....jest, jest, malo malo pa vam u sred banjaluke međed na ćevape svrati hahahahahahahah čudna šuma je to eheheheheheheeh
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kako uopste uspijes zapoceti i zavrsiti gradnju tako velikog objekta a da niko to ne skonta na vrijeme...
tako što si direktor puteva rs, a gradnju finansiraju ti isti putevi rs na putu u rs.
Imao sam priliku otići u Holandiju i vidjeti kako civilizovan i pametan čovjek radi 200 radnika jedna dnevnica ,za dan završe posao park ogromni i nadvožnjak za pješake..ovi naši bi uzeli 6 miliona za taj posao..dok je njih to koštalo 200-300 hiljada eura.
? fulas oko cifri ali nema veze !