Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam cemu opste ovaj tekst. Poenta izvlacenja ratnih prica moze biti samo dodatno podpirivanje vatre ?!
Poenta je istina
pa vidis da silje za HDZ
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Hrvatska se oslobodila, Herceg Bosna stopila sa muslimanijom, nastala Srpska! Ja kao Hrvat, bojovnik od prvog dana sretan sa Hrvatskom putovnicom, mirovinom iz Hrvatske lagano spremam djecu za zapad, jedno uči Njemački, a drugo engleski! Vi se jebite sa Bosnom čija je i tko je počeo rat prije 30 godina!
Tako je burazeru po oruziju,vidimo se na Vakufu opet.
ne postoji "bosanski" hrvat, hrvat je hrvat ili ako netko bas inzistira hercegovacki hrvat - to je najveca titula koja postoji u covjecanstvu
Ovo samo govori koliko su bošnjaci preplašeni. Bojite se raspada? Samo Komšića birajte i nećete trebati brinuti o hrvatima i srbima. Imati će te sarajevski pašaluk.
Stanje je sad tako da je najveći broj Bos.Hrvata iselio u zapadnu Evropu, to će i sljedeći popis stanovnistva pokazati. Najveći dio se neće nikad vratiti, nego će prije kupiti kuću ili stan u Hrvatskoj na moru. Otišao je veliki broj i Bošnjaka i Srba, ali je broj Hrvata puno veći zbog EU pasoša.
To je razlog zašto je Covic navalio se izbornim zakonom i hoće da ga progura.
Krešimira Zubaka za člana Predsjedništva ili onog iz Posavine Vinka Begića...i problem Komšić će biti riješen...
Da nije prihvatio, granica bi mu bila pred Zagrebom, a od Rijeke do Dubrovnika bi mogao samo brodom.
Dakle, logičan slijed je da ce sad smjeniti Covica i pogurat nekog novog Bošnjacima i Bosni okrenutog Hrvata. Ali ček, danas takvog nema, a da nije iz Sarajeva
Ima, prof.Slavo Kukic.
Koce ovo citat Allaha vam
Poenta je u tome da je Njofra bio svjestan da je HVO u januaru '94. bio pred slomom, ARBiH bila na ulazu u Vitez, HV i HVO na G.Vakufu nije mogla osvojiti ni centimetar. Zašto bi se sad UZP-ovcima davali ustupci kad im se nisu davali u ratu?
Zato sto je Bake siroke ruke, da im gratis delegata u domu naroda, onako. Nesposobnjakovic, ili ucjenjen, a namece se kao pretstavnik Bosnjaka.
zasto mi Svi raspravljamo pkklixovim komentarima .oa,zato sto smo i.ponentni i ne,mozemo guzit zene svoje koje pate i varaju nas s onim gumenim sokocalima
ovo je,istina u bosni je rat vodio se izmsdju svih zaracenih strana pa cek unutar jwdne nacionalne zajednice to je istina,
Kao što se uvijek znalo, Tuđman je prodao bosanske katolike za Republiku Srpsku Karajinu....
Za one koji žele da vide, sve je jasno ko dana. Tuđman je žrtvovao Hrvate u BiH, a zauzvrat je dobio etnički čistu Hrvatsku.
"Sredinom septembra predsjednik Tuđman je djelovao brzo kako bi obuzdao tvrdolinijaše među hrvatskim nacionalistima u BiH, koji su pokušali ubiti izaslanika EU Hansa Košnika" europske vrijednosti sto bi reko Covic
Sve super ali o kojem kompromisu se govori. Hrvatima je oduzeto sve sto su imali wasingtonskim sporazumom. Ko ne vjeruje neka procita. I sada trebaju sami sebe unistiti smanjenjem ovlasti doma naroda. Potpuno nerazumijevanje ili smisljeni bezobrazluk. Umjesto da se i jedni i drugi bore da jacaju ulogu vijeca naroda u RS, tamo su se izgleda svi predali.