Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopovi u parlamentu, presudjeni kriminalci u parlamentu! Sads je stanje slijedec: federacija lopova i kriminalaca sa presudom 6 kom a na drzavnom nivou 4 kom! Ljudi sa crne liste 7 kom.
Insallah oslobodice ga skroz, nije covjek kriv ni za sta sta mu se montiralo.
metak u celo
Ovaj će 2047. odležat dva mjeseca, možda...
Ima li zidova u Sarajevu kao u Rumuniji za ovakve skotove???
Kao da gledam kazna ce na kraju biti uvjet ili otkup kazne. Nema gorih i korumpiranijih institucija od Tuzilastva i Sudstva. Zemlja po mjeri SDA.
Ovog tipa nema nigdje. Bas mi nedostaje njegovo strucno palamudjenje.
Pravosna presuda če biti izrečena 2017 Hiđredske godine i to uvjetna 6 mjeseci.....Bože me sačuvaj na šta smo spali......
Vratite nam Fadila, neka njiva i kolut napred sve su nam Unazadili, evo danas iselektora nam Namjestise, i jos seselja da vrate na Fakultet ..🙈
Briga njih oni su još uvijek na državniđ jaslama. Sistem, ala volim ovaj režim plata ide a ja ležim.
Robija ODMAH..
Kad će više u zatvor. Dosadilo mi je gledati ovu glupu facu vala.