Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadivljujuce je kako smo pregurali dvadeset poslijeratnih godina uz ovakve "eksperte". Ova politicka samozvana bosnjacka eminencija je toliko dugo impotentna u toj mjeri da je skoro neprimjetna. Umjesto sto se brines dal ce Nikolic doci na jesen ili nece, bolje ti je da sa tom tvojom strankom osiguras malo obrazovaniji kadar da vam ministarstvo za izbjeglice ne bude plafon vaseg djelovanja dok sve bitnije funkcije drze srbi i hrvati......
Meni nije krivo sto ova fukara uziva na ovom panelu,bez kredita mmf-a bi mom qrcu sastancili,ali nemogu se pomiriti sa cinjenicom s'kakvim poganim narodom zivim koji im to svake 4 godine dopusta
vec je on vama uljego pa saddok Bosanac skonta cekaj ti jeseni,... ovaj bakir definitivno glup
Koji ce nam moj,Srbi su najveci lazovi,ubice slabijihi, kukavice i mitomani,jednom rijeci bolestan narod,samo ih treba drzati na distanci i uvijek biti vojno spreman da im se stuku rogovi.
@BilbordBosnjeee Ti si ostao divljak na drveto i ostaces do sudnjega dana.Imate i vi svojih selimovica, andrica i kusturica.
@BilbordBosnjeee Mi smo normalan narod,to sto smo prihvatili Islam kao realnost nije grijeh,to je prednost. Nismo ostali u cahuri srednjovjekovnog divljatva bez vjere ili sa nakaradnom i krivom vjerom.Prihvatili smo civilizaciske vrijednosti:vjeru,higijenu,kuhinju,nacin stanovanja i privredjivanja,vama nije niko kriv sto ste ostali na nivou srednjeg vijeka divljastva, lazi i varvarizma.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Faca ko kaca, kaca ko ostala burad. :D
We are never gonna be like you, We don't follow - King of fools, You are the blind who lead the blind! Ko da je otpjevana Baketu Iz pjesme Edguy- King Of Fools ;)
Dabogda ti umro do jeseni pa ne docekao taj njegov dolazak.
Bakirov babo pruzio ruku Milosevicu i Tudjmanu i potpisao podjelu zemlje i posrao se na sve zrtve.Nakon toga se drzava opljackala, pomoglo se da se pola otete zemlje jos vise osnazi, a Bosnjaci i dalje daju zeleno svijetlo da se to nastavi. Danas se preko medija dovikuju nasljednici ideologija koji su BiH pretvorili u zadnju rupu Evrope. Krasno.
Auu, tek na jesen? Ko će to dočekati! 😜
Dobro je ba vise s ovim cetnikom Nikolicem. Samo jos treba da povede Seselja sa sobom i da vam donese litar rakije na poklon pa da posjeta bude vrhunska (ne zelim ovim reci da neko pije ili ne pije, nego govorim o prirodi poklona).
u oktobru bice u novembru, u novembru bice u decembru..
Jesen stize Tomislave moj
jel u zetri xd?
Zasto se spomen ploce srpskim zlocincima na Vijecnici prekrile zastavam BiH i EU?