Komentari (441)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izatbegović bi bio glavni lik u seriji "Bosnaski Kurvaluci"
Sa svojom SDA.
dislike pucaju ovi stranacko uhljepbljeni uhljupi!(zaposleni) ebo li vas on kad ga tako gotivite!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
a gdje je 100000 radnih mjesta......
Samo da se zna: naslov prije ovog novog namještenog nekad u kasne sate 24.08.2015 bio je: "Izetbegović: Vrlo rado ćemo ući u koaliciju sa SBB-om i SNSD-om". Svaka čast SDA kontrolirate sve, bježim iz ove države prvom prilikom.
sta kazu SDA ovce kazu na ovo... koja su to stoka.... i opet ce da glasaju za ovog majmuna
Sta kaze Rile na sve ovo? Nejma nista dok dajdza Rile ne odobri! :D Ono, seriously, do koliko nastavaka nas scenaristi ovo vode... ? Postovani gledaoci, izvinite zbog privremenog prekida programa, vas Parlament FBiH...
Vrlo rado ?!?!?!... heh
Pozitivna stvar ovoga je da se Bošnjačke stranke pomiruju i to je dobro za buducnost. Druga strana priće je da nam u buducnosti ne treba parazitski višepartijski d.o.o. sistem, već "lijevi i desni", bez d.o.o. Kako god, dabogda da nam bude bolje. Ovim potezom padaju sve maske, ko je glasao za promjene -dobio je isto, al u drugom šarenom pakovanju. Izbori više nemaju smisla, novci su svima potrebni kad zagusti, narod na novo prevaren.
Poštovani komentatori, Dok Bakir radi i javno pravda rad i trud, vi gospodo komentarišite uz cigaretu i kahvu kao da imate 10-fakulteta a sigurno vas više od pola nije obrazovano dalje od osnovne max srednja na silu. Bolje bi vam bilo da se ufatite krampe i lopate da ne ostanete gladni mahalajući NONSENSE ili poduzmite nešto kad ste tolike patriote. Sa SDA do pobjede i boljeg života LP.
hahahahahaha...joj ova zadnja rečenica ti je hit
Smijeh jedne Sholje iz Bog zna kojeg WC-a, hmmm kompententan za komentar. Mislim da kreativnost user name-a govori o čovjeku, definitivno se odjavljujem.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koalicija Izetbegovic-Sefer-Radoncic - svo licemjerstvo sazeto u nekoliko rijeci, ali i dokaz da je ovdje narod samo ovca za sisanje.
Tacno. Nije mi cudo za radoncica, ali Sefer kojem je porodica Izetbegovic narucila atentat je vrhunac licemjerstva.
Prdim pljujem podrigujem, susjedima majku psujem, pisam rigam zaudaram, sa kurvama zenu varam..
hahaha pa pa fahro jadnik nesmije ni uci u federalnu vlast a nista mu nije ponudjeno na drzavnoj, glatko je odbijen
100 000 radnih mjesta!!!
bake nedaj se oni kontaju da ti neznaš šta radiš,reci sad znam moj babo mi je uvjek govorio da sam naj pametni od muške djece,i za to me čitav rat čuvo u sefu.
ZIVIOO PRINC EUGEN SAVOJSKI I AUSTROUGARSKA MONARHIJA !
Aiiii.... čuj sada vrlo rado... pa kako to, kad ste do juče tog Fahru satanizovali... pokazivali na njega kao na ukletog demona i izdajnika... a već danas SDA botovi ga kuju u zvijezde... Bošnjacima je budućnost mračna i krajnje neizvjesna.. Već četvrt vijeka u raljama dinastije izetbegovića.... I najzatucanije afričko pleme bi skontalo da se nešta mora mjenjati...
@ba Ti si jedan običan kratkovidi partijski bot... Znamo mi za sve dubioze... dokle ćete vi očiglednu glupost, neznanje, lošu namjeru, očiglednu korupciju pravdati situacijom, okruženjem, hudom sudbinom.....Za četvrt vijeka SDA je Bošnjake dovela na ivicu golog opstanka, poništene su sve kolektivne dobiti, mukotrpno građene u SRBiH.... stvorena je konfuzija da više ne razlikujumo dobro od zla, lopovluk od poštenja, rad od nerada.... Strankom i državom "drma" nekoliko porodica, ostalo se gura u iseljavanje, jad i čemer.... Bošnjaci se jedino mogu početi uspravljati poštenjem, znanjem i predanim radom... Zasučite rukave, pozovite sve ljude na krvav i pošten rad... a ne petljajte ilažima sa 100K radnih mjesta i drugim predizbornim lažima.... Stranku i lične interese pojedinaca u stranci ste držite iznad države, iznad naroda....
Znaci, uvijek sam bio za SDA iz ovih ili onih razloga, i moja porodica komplet (nemamo nekog hajra od toga, da ne pomislite da smo budzetlije, pola je na birou), al ovaj frajer nije normalan, pa sta radi, ja nisam vidio glupljeg političara, gače bi skinuo da ostane u igri. SDA se raspala od kako je on nesto, pa frajer ne zna sastavit pet prosto prosirenih recenica. Mene stid kako se uvlaci drugima u straznjicu i igra kako mu Covke i Doda sviraju. Moj Bakire, na sljedecim izborima te nece pobjedit ni Covic, ni Radojica, ni Dodo, sam si sebe pokopao, plus izjava od 100k radnih mjesta, moj bakire, to bi znacilo da moras otvorit u prosjeku oko 20 000 trznih centara, jer nista drugo i ne znate. Da si reko 10k, cak i da ne ispunis, ne bi te ljudi ismijavali, ko zadnjeg levata. Tacno ti tvoji lektori i strucnjaci za jezik i politiku veze nemaju. Ako ti treba neko da ti sastavlja govore ili da te savjetuje pola nas ce to bolje uradit nego tvoji lihvari. Bruka ziva, ne drzi lik ni do cega.
Najlakše je sa strane pametovati i greške nabrajati... Nije on u situaciji da njegova stranka ima natpolovičnu većinu u državi, i sam znaš kakva nam je država. Previše tereta stavljamo na jednog čovjeka...
Sigurno si upravu sa tim drug, nije on u stanju nista znacajno uraditi, ali moze se bar potruditi da nesto uradi, makar kiksao. Ovako ga ismijavaju svi odreda, i drugi i "nasi". On ima 300k + glasova, valjda treba drzati do tih ljudi, pola ce izgubiti ako nastavi kiksati. Mogao se i on angazovati i odmah traziti druge koalicijske partnere, ima tu manjih strankica, nakupi par njih i cao. Vidis da i Radoncic kaze ja sam sa HDZ, a za SDA me libo, znaci ne moras se ulizivat HDZ, sakupi raju, predoci plan i napravi vecinu. Ovako smo na jednom velikom nista, ne prolazi vise Turska, ne prolazi BG i neki referendumi, niti entitet i televizija, proci ce kod zatucanih ljudi, ali cinjenica je da ako ovao nastavimo idemo u propast i to svi zajedno i 1,8 M Bosnjaka, 1,2 M Srba, ono pola milke Hrvata i ostali.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bakir će dati fotelju ovom iz Gusinja da ga malo umiri, da ne rovari i ne radi kontra države...