Znaci, uvijek sam bio za SDA iz ovih ili onih razloga, i moja porodica komplet (nemamo nekog hajra od toga, da ne pomislite da smo budzetlije, pola je na birou), al ovaj frajer nije normalan, pa sta radi, ja nisam vidio glupljeg političara, gače bi skinuo da ostane u igri. SDA se raspala od kako je on nesto, pa frajer ne zna sastavit pet prosto prosirenih recenica. Mene stid kako se uvlaci drugima u straznjicu i igra kako mu Covke i Doda sviraju. Moj Bakire, na sljedecim izborima te nece pobjedit ni Covic, ni Radojica, ni Dodo, sam si sebe pokopao, plus izjava od 100k radnih mjesta, moj bakire, to bi znacilo da moras otvorit u prosjeku oko 20 000 trznih centara, jer nista drugo i ne znate. Da si reko 10k, cak i da ne ispunis, ne bi te ljudi ismijavali, ko zadnjeg levata. Tacno ti tvoji lektori i strucnjaci za jezik i politiku veze nemaju. Ako ti treba neko da ti sastavlja govore ili da te savjetuje pola nas ce to bolje uradit nego tvoji lihvari. Bruka ziva, ne drzi lik ni do cega.
Najlakše je sa strane pametovati i greške nabrajati... Nije on u situaciji da njegova stranka ima natpolovičnu većinu u državi, i sam znaš kakva nam je država. Previše tereta stavljamo na jednog čovjeka...
Sigurno si upravu sa tim drug, nije on u stanju nista znacajno uraditi, ali moze se bar potruditi da nesto uradi, makar kiksao. Ovako ga ismijavaju svi odreda, i drugi i "nasi". On ima 300k + glasova, valjda treba drzati do tih ljudi, pola ce izgubiti ako nastavi kiksati. Mogao se i on angazovati i odmah traziti druge koalicijske partnere, ima tu manjih strankica, nakupi par njih i cao. Vidis da i Radoncic kaze ja sam sa HDZ, a za SDA me libo, znaci ne moras se ulizivat HDZ, sakupi raju, predoci plan i napravi vecinu. Ovako smo na jednom velikom nista, ne prolazi vise Turska, ne prolazi BG i neki referendumi, niti entitet i televizija, proci ce kod zatucanih ljudi, ali cinjenica je da ako ovao nastavimo idemo u propast i to svi zajedno i 1,8 M Bosnjaka, 1,2 M Srba, ono pola milke Hrvata i ostali.
Prikaži sve komentare (441)