Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prva inozemna posjeta--------Turska bice stogod od ovog naseg predsjednika
samo tako, treba graditi dobrosusjedske odnose sa nasom bracom turcima. bravo
Predsjednice, hoces li da mi poselamis (mahsuz) Onura i Seherzadu? hvala!
selam bakire. do prije nekoliko mjeseci na sam pomen tvog imena ili tvoje slike za dan je bilo po 60 komentara, gotovo svi negativni. nesto se usutise. poselami nasu bracu. ostalo, ti najbolje znas. lamse.
Naprijed Predjedniče
a šo se on neiseli u tursku i nek povede svu svoju čergu sa sobom
HOĆEL IĆI ONAJ TIHI. Bez njega se n e m o ž e.. ŠTO NISI OTIŠAO MALO DO Banja Luke, Janje itd.
Kako je razvijen DŽEMAAT u Bijeljini,kažu u Bijeljini i Janji obnovljene džamije,ako ako,bit će toga još,akoBogda Insallah a ti genocidas liječi svoje bolesne frustracija po sarajevskim portalima :)))) Od ove posjete očekujem da gospodin Izetbegović izlobira još jaču podršku Turske za priključenje BiH NATO paktu,jer Turska kao nosilac NATO-a to i može i hoće.
da se Radmanovic pita ne bi nikad ni otisao...ali se ne pita
A jel´ pitao Radmanovica za dozvolu?
JA MISLIM DA JE OTISAO DA KAPARISE NEKE NJIVE I DZEMATE PO ANADOLIJI,ZA OVE BEDNE OSTATKE OSMANSKE OKUPACIJE ,...KOJI SE YLOJILO PO SRPSKOJ ZEMLJI!