Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
MA ŠTA KO MISLIO O NJEMU, NJEGOVOJ POLITICI, NJEGOVOM OCU ILI BILO ČEMU ZA ŠTO GA SE MOŽE POVEZATI, LJUDI BUDIMO ISKRENI I ŽAŽIMO DA JE OVO VRLO RAZUMNA, REALNA I KOREKTNA IZJAVA BAKIRA IZETBEGOVIĆA!
Kroz sarajevsku Ulicu, nekada zvanu DOBROVOLJAČKA, NE PROLAZI TRAMVAJ!
Kada je Bakir izjavio da muslimanima tj.bosancima ne smeta slava Republike Srpske pobunili ste se a sada vam smeta i sto bakir priznaje i trazi da se kazne ti neopisivi zlocini iz dobrovoljacke ulice....koji ste vi nacionalisti i fasisti...
Kao prvo 92 godine znamo da jna nije više bila ona narodna armija što je nekad bila, jer jna bez slovenije i hrvatske nije narodna armija već izričito srbo-četnička, i to vam je jasno ko dan mam.laze vlašk.i. Smatraš li da je otmica predsjednika jedne međunarodno priznate i nezavisne države normalan čin???? Oteli ste Aliju i onda ste to koristili kao sredstvo iznuđivanja da biste ivukli vojsku i oružje iz kasarni. Postavljam ti pitanje šta bi druga država učinila kao npr USA da je Obama otet. Misliš da bi pregovarali s agresorima. Fazon je što si ti kao i 90 % bos pravoslavaca zadojeni propagandom i netačnim informacijama te Kosovskom bitkom, mitovima i ostalim bajkama. Dobrovoljačka se nalazi izmešu Drvenije i Trga Austrije a kad god gledam bn ili rtrs uvjek prikazujete potpuno drugu ulicu, tj skenderiju kada je jna izvršila udar na predsjedništvo i potpuno drugu situaciju tj koja se odnosi na dan prije Dobrovoljačke. Istina će vas osloboditi mržnje ali izgleda vi više volite mržnu.
Baki r je jos jednom dokazao svoju mudrost i dalekovidost koju je nasledio od oca pokojnog alije......a vama smeta sto bakir sada trazi da se kazni zlocin u dobrovoljackoj i smeta vam nasa krsna slava rs-a i bakirova borba za pravdu i pravo da vas muslimane-bosance edukuje i dovede u red.
@kako ovo To što ti laprdaš su tvoje puste želje, a stvarnost je po tebe bolna i što je prije prihvatiš bićeš sretniji. BiH je DRŽAVA, a ti i tvoji nadri mediji mislite šta hoćete i kako hoćete. Postavite svojim političarima pitanje kada toliko negiraju DRŽAVU BiH zašto od te iste DRŽAVE BiH primaju platu kojom hrane svoju porodicu? Zašto licemjeri jedni, zašto????????
i visegrad je nekad bio krcat muslimanima pa sta je sad? SMRT GENOCIDNOJ TVOREVINI
Nekad sam se pitao kako to da se bakir ne distancira od politike onog sejde bajramovića zvanog tihić.... dok nisam shvatio da oni pušu u istu, i po pitanju poltronstva velikosrspkoj politici, i po pitanju krimala. Ima li gdje kakva država da ih primi - sirija,nigerija, sao tome i principe...?
pa kur.. ti iz ociju viri
ovaj je poludio pravo.
u pravu si bakire
BiH nije ni danas drzava a sto je bila 1992 godine ne znate ni sami.Niste bili ni muslimani nit bosanci nit jugosloveni.Ni CIA vise ne zna tko ste i sto ste jer mijenjate imena svatko malo.
Srbi smr.de i preko bakrene parice. Mrs.h u svoj cyber tor pa tamo kakite
BA K I R E JE B E M T I O C A NA M R T VO J MA T E R I
ovaj coek je novi sanader,sam sto u hrvatskoj nema cile ivo,a kod nas ima cile bakire.......
tako je predsjednice