Posjeta gradilištu Saborne crkve
7
Izetbegović se interesirao kako žive Srbi u Mostaru
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a upita li se giospodin kako zive bosnjaci u mostaru, iako ih sarajevo iz dana u dana sve vise izdaje, mislim da nije, jer ga boli neka stvar i za mostar i za hercegovinu
srbine iz beograda, znamo kako tvoj izdajnicki otac nikada nije htio da vidi borce armije bih u mostaru, treba bakir biti javno strijeljan na trgu republike za zlodjela koja je pocinio prema bosnjackom narodu, ukljucujuci atentat na generala halilovica, ubistva mnogih komandanata, zlocine u grabovici i uzdolu idu direktno bakiru na dusu, i zlocine za terorizam nad gradjanima sarajeva
ako rs ima fiktivno 49% to ne znaci da tih 49% pripada rs. gruntovno pravo je starije od svake drzave ... znaci dzaba iluzija. jedino izdajice bosne mogu potpisati da se to i realno desi i vlasnistvo prenese. prije rata po popisu iz 1991 u gradu mostaru bilo je 18% srba i recimo da ih je bilo u jugoslovenima u kojima je bilo dosta i bosnjaka opet se dolazi na max 20-25%. sad se ja pitam kako su srbi mogli biti \"vecinsko\" stanovnistvo stvarno??
Bakire ? ZASTO ides da obidjes TU KRVOLOCNU CRKVU SRPSKIH BARBARA SMRTI I GENOCIDASA ! SRBI SU NAJVECE ZLO KOJE JE STIGLO NA BALKANU IZ RUSKIH DIVLJACKIH PECINA SMRTI VAMPIRA SRBO-RUSA !
Smijesan naslov, ko bi lud vjerovao??? U biti, opasan naslov. Cim se neko pita kako zive stanovnici BiH bilo koje vjere, to je vec opasno.
Konačno se dešava ono što godinama zagovaram! Ne treba biti Srbin da bi se razumjeli problemi Srba i pomoglo im - isto važi i za ostala tri naroda. Neka nam vođa bude SPOSOBAN čovjek, a ne nacionalno i vjerski podoban!
Kod Srba su najviše bili za ostanak tamo gdje su otišli,čak su stvarane\"nevladine\"organizacije sa nazivom Ostanak ovo JE JEDINI grad u koji se SRBI pozivaju na povratak,što je čudo nad čudima,prosto ne mogu da vjerujem?? Daleko od toga da sam za povratak,naprotiv.
Svaki put kad progovoriš osramotiš one koje predstavljaš.Zar nikad nisi ćuo onu:Ćutanje je zlato?
Da se hoće zaratit pa da izgine maloumna g.amad popout tebe
Ne treba Srbima zabraniti, treba Gligoriju i crkvi zabraniti da navodi srbe na zločin. SPC je izvor zla , a Srbi su samo primitivan narod.
Obavezno procitati, skandalozno: http://islamskiemirat.com/index.php/u-fokusu/kutak-za-h-trenutak/item/269-bih-teroristi%C4%8Dko-mafija%C5%A1ka-dr%C5%BEava-iliti-babo-dodik-kako-sam-napravio-lageta-i-fareta
Ko da su Srbi u Mostaru marsovci pa se on raspitivo ozgo.
moji Bosnjaci i Bosnjakinje-OVO JE PRVI DOKAZ,DA STE PROPALI!NAD VAMA POCINJE NOVI GENOCID!Sad kad su zavrsili s Nozem evo njih sa \"kulturom\"CIM SE BOSNJO POCINJE ZANIMATI ZA GENOCIDNE FASISTE SRBE I \"KAKO JE NJIMA\"..to je pocetak kraja Bosnjackog korpusa i Bosnjackog IDENTITETA!Nikad m.utavi Bosnjo pameti doso nije niti ce IKAD DOCI!!
sr.bi imaju dosta teritorije u bosni 50% .. ebes mostar .. citava istocna hercegovian je bez jednog musle i ustahe .. a mostar ostavljamo da se braca pobiju u iducem ratu
licno ne gotivim ove izetbegoviće,ali mi Bošnjaci smo po tradiciji fleksibilan narod,i ne umijemo da mrzimo i svetimo se,do duše ima pojedinaca,ali 90 posto je normala,mozemo oprostit,ali nikad zaboravit,da nam se nebih opet ponovilo!!!
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=45931
pa halilovica je i trebalo strijeljati zna se zasto i koliko je odradio posla za srbiju u ratu , i zna se ko je izdo plan deblokade sarajeva ,a nije ni slucajno u njegovom kabinetu tokom rata boravio i scepo.vojna policija je imala tu informaciju . i u nekoliko navrata vrsila pretres njegovog kabineta.