Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ti si uvijek bio za BiH ali u suštini si protiv..
@lagundjija Beeeeeeee...Beeeeeeeeeeeeeeee
@lagundjija Tipično za ove pristalice nakaradne politike. Čim je neko rekao šta misli a da je to drugačije od onoga što vam je usađeno u glavice odmah ga nazivate četnikom, islamofobom, komunistom, fašistom...a u stvari da imalo znate razmišljati vidjeli bi da ste vi ti koji ste fašisti, maloumnici, ograničena stoka.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Mogu da me povrijede ali ne i da me povrijede
Nije bitno kakva si osoba i kako se oblacis, bitno je kakva si osoba
najveci problem je islamska zajednica koja ljudima preko dzuma govori da glassju za SDA, tj za kriminal i korupciju da se opredjele
Bake glup si ko qurac i ogranicen ko balkon..
Ja mislim da ce doci taj dan kad ce ovo malo naroda da se digne i da ih bukvalno isuta nogama, pa tako da maknemo ove nase čaušeskije!
Bakir Trezorski Izetbegovic i Fahrudin Tornjak Radoncic su dva najveca lopova Bosnjackog naroda. Sto se prije njih rijesimo, prije cemo dozivjeti neki napredak.
haram ti bilo sto si se dogovorio oko kladionica bakire. sta ovcama glumis evliju.
ovo za mostar kaze da nema komentara...hahah pa sta ce reci naranđasti glupan kad je tako.
Jadan čovjek... ambivalentan ko i otac mu.
Do podne,presuda je protiv,poslije podne u korist Bih.
Vidi Fadila brata sto je picnuo, mora da je snizenje u azelu ne rasipa se on
E MOJ BAKE, PRVO TIBTEBE TREBALO NAFAZATI I NAŠUTATI NOGAMA U GLAVU ŠTO JE SE GOSPODIN PILAV ŽALIO SUDU, ALI TI SU BABIN SIN
čisto Srpski čovjek, samo ga malo bolje prostudiraj te i vdjeće te svi njegovi potezi rade na opstanku RS i podilženju srbima ali na jedan jako lukav način
I ti si za BiH dok ima para, tome svjedoci i tvoja mater koja je isla po Arabiji skupljati zlato za nas koji smo ako ne od metaka umirali od gladi a ustvari skupljala za tebe.
Stol pun idiota..!
Volimo te legendo naša! Živio predsjednik Bakir!
bas si napacen i tek ces da se napatis
došle zlatne kašike, bude istina