Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baketu se sviđa nedefinisani oblik Vuckovih usnica.... Možda i taj trokutic koji pravi prstima kad laže narodu... Možda i te cvikere koje nosi Vucko, jer tako izgleda kao intelektualac.....
Babo Alija je prodao narod u Srebrenici cetaljima.a ovaj nastavio saradnju sa njima.
kako je samo coool
Izetbegovic -glumac ko glumac, mislim da bi dobro prosao da glumi u onim sapunicama!
neka ljudi saradjuju.....nema tu nista loseg.....
HALO JARAC BRADA TI JE POZUTILA OD LOPOVLUKA
Izetbegovic je covjek koji je svojom kriminalnom politikom ustvari i doveo BIH ovdje gdje se nalazimo.Ovaj covjek treba biti prije svega svrgnut sa vlasti jer ne smije i ne moze ovakav jedan covjek da vodi zemlju,a s druge strane mislim da po samom svrgnucu zasluzuje da dobije dozivotni zatvor za sva nedjela koja je godinama pravio.
Sad će ovo svi navaijti tako je neka je pozvao dobrosusjedski odnosi, tako i treba, a da je bio naslov Radončić pozvao Vučića odmah bi udarili komenzare da sarađuje sa četnicima....ccccccccccccccccccc joj što ne gumo više ove kvaizibošnjačke priče i odbrane sa mindera, mi smo za državu ali kad je pravi Bakir, i niko drugi je ne smije praviti e jel majke ti....
Izetbegovicu veceg kriminalca lopova i ublehasa Bosna i hercegovina niti je imala niti ce imati,sve lose sto se desava u ovoj zemlji je povezano sa tobom,kad ces pustiti na miru ove ljude i ovu zemlju.?
glavni mangup u federaciji vedri i oblači ostali mali igrači za njega
Nema te pola bez suncanih cvika i da ti samo kazem da Vucic dolazi u posjetu samo kod svog jarana Radoncica koji ga dize u nebesa preko svojih novina avaza!
da se rastale sto je jos love ostalo iz rata !!!
BAKTRIX POZVAO SUPERMENA
Nemas obraza.. pricao si protiv njega a ovo nacionalista vucic tamo amo a sad bi ga u goste.. i ne smeta ti izjava ona Bakire od 1995 iz narodne skupstine kada je taj isti Vuucic govorio.. licemjeru !!
joj tebe, njima je borba za naciju, vjeru i državu samo paravan da ostanu na vlasti. njima je stalo do države koliko meni do gradnje stambenog objekta u kuala lumpuru. mislim da kad bakir i vučić dođu kući često se i slatko nasmiju izjavama koje su taj dan rekli. poslije naravno naruče koju večericu da uživaju u blagodatima života.
DIVI NAOCALA KO ZA VARENJE PPPPPPPP
Vučić 90 i neke, za jednog ubijenog srbina mi cemo ubit 100 muslimana
malo je to jarane....