Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire ti si pravi ponavljač, tebi je svaki put novi početak.
Pasce osjetilo pare
Tako je treba se uzdai u druge i tudje,sto bi se mi patili i zamarali kad nam svi zele dobro.Tupane smislite nesto da i sami krenemo laganim prosperitetom kao i oni.
Izgleda se nekako promijenio nakon izbora.Treba covjeku dati poDrsku,naravno od svakoga po jednu.
ja mislim da je bakir samo se smjesko i govorio yes yes :D
Šta će nama Nijemci i Britanci pričati, ratovali pa sad ko nešto nama miroljubivim da savjetuju. JOOj, nemam pojma o čemu je opet ova inicijativa, sigurno sve isto što već postoji, bla bla, a ovi klimaju, hoćemo, hoćemo - odmah od ponedjeljka.
Da, ratovali prije 70 godina, ali nikad više. Eto, kad smo tako pametni, i ne treba niko da nam "pametuje", ŽAŠTO SMO CRNA RUPA U EUROPI !?
Adler, u pravu si. Evo ti plus. Samo ne znam da li je ovo retoričko pitanje, ili očekuješ odgovor. Jedino što mi pada na pamet su one crne rupe, svemir i to, ali ti sigurno nisi na to mislio. Ovo je preteško pitanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koja nam je to prilika po redu???
Vi ste spremni da preuzmete tu odgovornost? Haj' ne seri, Boga ti. Ne treba vam povjeriti ni ovcu nacrtanu na papiru, a ne nešto drugo.