Komentari (298)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja gdje bi ti za 20 dana u Zagrebu magistrirala.
Bakir - Podrumas Seka- lazene diplome i milion afera Alija - Izgubio pola drzave i narod koji trebao zastiti dozivio genocid....ublehas lagao evropu da se bori za građansku drzavu sa 15 000 muđahedina PADA DINASTIJA ni u tragovima ih vise nikad nece biti !
Ma ima posla, uvijek prima u Bingu na kasi. Doduše i tu treba srednja škola....
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Kao sto se javnosti pokazao indeks, mogla se i pokazati diploma, zar ne? Nije Skrijelj ponistio diplomu magistra i oduzeo zvanje profesora nego Senat Univerziteta u Sarajevu. Mozda Rifat Skrijelj mrzi Sebiju Izetbegovic, ali sta je sa 30 clanova Senata koji su glasali ZA?
Sav se olos islamski dovuko u bih izetbegovici kenjci sebija ganici halilovic helez lendo sve sami srbijanci i crnogorci i bivsi udbasi i kosovci
Fukso 🤮🤮🤮
Ma treba te preko koljena pa da vidis lopuzp jedna trebala si to uradit u Golubovcima pa bitte pito
Samo zmiju otrovnicu u glavu🐉🐉🐉
diplomu, magistarski ili doktorat ili imaš, ili nemaš. Da ih ima to bi Avdo već davno objavio, ovako... I da, naravno da se treba tražiti, ko je ili nije dozvolio ove potencijalne malverzacije.
Žena je psihopata$
A ti kao bitna političarka i SDA mafija, pa, sr neko eto bavi tvojom diplomom, pokaži, dokaži, očito nemaš i šta ćeš drugo reći, hajde više ne javljaj se nego na odgovornost se javi
Ona tjera svoje,ona se obraca svojim glasacima, tih 250 hiljada njoj i dalje vjeruje,sa druge strane milion ljudi joj ne vjeruje ali ne glasa,
Ajde gdje su prije bile babice po selima .radjale zene a ovakvih ko sebija bilo u svakom selu.zna žena pomoč pri porodu i nek joj ne uzimaju čage.
A imala si ambicije i za Akademika…
Jao, poslije tebe potop…
Dzubre
mrs kozo
Šta ima Rifat sa njom lično? Ništa! Kakve su to bezveze priče. Zar još nije dala ostavku?
Ovakav slučaj nezabilježen na UNSA i isto kao i ovakva profesorica.