Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moja Europo pa zar su i kod vas kriminalci dobrodošli
Ne treba dozvoliti da SDA-ovi tajkuni i mafijaši ucjenjuju građane FBiH. On jeste član SDP-a, stranke koja već mjesecima pokušava spasiti BiH od SDA-ovih tajkuna i foteljaša, i zato je krenuo u proceduru smjene ministara koji, umjesto svojom, razmišljaju zbunjenom i dezorijentiranom glavom Sulejmana Tihića.
ŽIVIJO NAM PREDSJEDNIK! HVALA NA DOBRIM PENZIJAMA I PLATAMA. A BOGA MI I NABOZICNIMA I REGRESIMA. HVALA I PODPREDSJEDNICIMA.
Bosanski Sanader na Summitu:) Eeeeeeeee blentavi narode na šta si spao:)
haha pazi bakira tamo ne govore \"jezik love\" hbg kad riđobradi gusar samo taj jezik razumije ukradel se šta bakireeeee... skrenel koja vreća s glasovima niz potok bakireeeee
@ toto kotunjo respect i živio mi
@bosna ma i nije za nerviranje drug!oni su se nafurali da se izbori dobijaju na kojekavim portalima a znaju da se valja opet pojaviti pred narod koji nije blecak i zna sta je laz a sta istina!trenutno im je najvaznije da prode ovaj sporazum pa da mogu raditi i dijeliti sta hoce ali su se prevarili pozdrav!
@ toto kotunjo ma nisam imao pojma dok nisam obratio pažnju na komentare, ali hvala ti na informaciji. Muka mi je od ovih političara, više mi ih je PUN K.U.R.A.C, Vozdra.
BOSNA zar si to tek sad primijetio?nisi primijetio da ljudi imaju scriptu i mogu tvoj i bilo ciji komentar lajkovati i dislajkovati u nekoliko secundi na desetine puta?to samo govori da sdp ovaca ima jako malo i da je jedan ili dva covjeka placeno da radi taj posao!plus dobro su opremljeni scriptama!
kOMENTAR OD život (repeat bljuvotine, imaju tekstove unaprijed pripremljene ko da su iz manifesta prepisani) Javnost treba da zna da je upravo SDA, stranka kojoj i Bakir Izetbegović pripada, našu zemlju bacila na koljena i od nje kroz godine vlasti SDA napravila koruptivno gnijezdo kojemu se konačno njihovom smjenom s vlasti počinje stajati u kraj. Da situacija bude gora, SDA se javno krije iza neistina kao što su one u pomenutom intervjuu Bakira Izetbegovića, konstantno opstruirajući rad vlasti u BiH.
PAZITE KOMENTAR OD ena 123 (smiješno, unaprijed pripremljeno, nema čak veza sa ovom viješću) Ne treba dozvoliti da SDA-ovi tajkuni i mafijaši ucjenjuju građane FBiH. On jeste član SDP-a, stranke koja već mjesecima pokušava spasiti BiH od SDA-ovih tajkuna i foteljaša, i zato je krenuo u proceduru smjene ministara koji, umjesto svojom, razmišljaju zbunjenom i dezorijentiranom glavom Sulejmana Tihića.
Politika je postala vrlo unosno zanimanje što pokazuje i ovaj portal. Ako obratite pažnju vidjet će te da se na bilo koju vijest o politici u B i H javi kao orkestar SDP-ova bagra koja odmah pljuje po onome ko nije iz SDP-a. Ovi iz SDA i SBB su malo slabije organizirani u tom pogledu ali je za očekivati uskoro i kod njih napredak. Banda, bez obzira koja je stranka u pitanju.
Najnormalniji politicar i jedini uz Komsica koji zeli dobro BiH za razliku od deklarisanih usthasa(covic-ljubic),cethnika(bosic,dodik) i domacih cethnika(lagumdzija,radoncic)
bice tuzno nakon opstih izbora jer ce nastupiti dvopartijski sistem!bice sda i komsiceva stranka!ovi ostali idu na rad u mjesne zajednice!
Javnost treba da zna da je upravo SDA, stranka kojoj i Bakir Izetbegović pripada, našu zemlju bacila na koljena i od nje kroz godine vlasti SDA napravila koruptivno gnijezdo kojemu se konačno njihovom smjenom s vlasti počinje stajati u kraj. Da situacija bude gora, SDA se javno krije iza neistina kao što su one u pomenutom intervjuu Bakira Izetbegovića, konstantno opstruirajući rad vlasti u BiH.
CUDO NIJE OVDJE IZBJEGAO POJAVLJIVANJE KAO STO TO RADI NJEGOVI MINISTRI
ozbiljan politicar mogu lajati sta hoce ali bakir je svugdje dobrodosao nasuprot ovim lokalnim kabadahijama tipa lagumdzije radoncica ili ne daj Boze niksica!