Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to ti je nekako ovako: Bakir&Dodo: Dragane mi idemo na sastanak i kada završimo ti se žali i govori da je to na štetu trećih. Čović: Ok, a vi recite da pravim probleme bez razloga pa se vidimo na pečenju. Dodo: ponesi onu maksuziju od prošli put pa ćemo sejsti i pogledati na klix-u kako se raja opet svađa, nismo se nasmijali narodu ima i sedam dana.
svaka cast na komentaru i jeste tako
Dragan Čović dobio crveni karton od Federice Mogherini i komesar za evropsku politiku susjedstva i pregovore o proširenju Johannesa Hahna.Šta hoće Čović? Izašlo mu se u susret (navuklo mu se 3 % Hrvata u BiH - stvarna je istina da ih je 12% u BiH), pametuje za potrebe dnevno-politicke svrhe, dodvoravanje glasacima i prestavljanje da je on taj koji upravlja BH politikom. Sve će biti kako je dogovoreno sporazumom Izetbegović - Dodik, samo ce se fol u javnosti reci da je usaglaseno naknadno sa HDZ.
Dajte više smirite se, na meniju je bilo SVAKOME ponešto !! Primijetili ste svi da je ZA PREDJELO ODMAH potpisan ugovor o kreditu MMFa od tričavih milijardicu, Mile je do pečenja već stigao do saglasnosti da Srpska vodi samostalno pregovore sa EU, u svojstvu drugog partnera pored BiH, a za desert su ostavljene Čovićeve kladionice NETAKNUTE, jer su sudionici već podmireni kreditom. Čović još kasnije odigra IGROKAZ za PUČANSTVO nezadovoljstva sporazumom. i svi u konačnici dobijaju, zar ne !!
Ko ne vjeruje evo nek provjeri: Zaključak tog dokumenta je da treba napraviti situaciju koja bi dala dva rješenja za BiH: podjela na tri republike i stvaranje konfederacije i agonija raspada BiH, odnosno određivanje kada treba formalno da se odluči da se BiH raspadne – naveo je Bećirović. http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/35430/becirovic_zna_sto_niko_drugi_postoji_americhki_dokument_o_samostalnosti_rs_a.html
Joj ovaj Čović mi baš ide naživce, ima treći entitet i opet se zevzeči , a u stvari krivo mu što ga Dodo nije zovno na pečenu jagnjetinu, pa se nešta kofrči...
plata je danas legla.
Sta je bilo Dragane »Hacijenda« Covicu, jel te ovo boli kad se nista ne pitas. Najbolje bi bilo da se ti, Bakir-Seka, Fahro-pudlica, Dodik-Pavlovic kredit, Zeljko-Sve znam Komsic i Nasa stranka »Iniciram pa makar« nikako ne pitate, ali znas kakav je narod. Voli vas korumpirane.
Dragan Čović dobio crveni karton od Federice Mogherini i komesar za evropsku politiku susjedstva i pregovore o proširenju Johannesa Hahna.Šta hoće Čović? Izašlo mu se u susret (navuklo mu se 3 % Hrvata u BiH - stvarna je istina da ih je 12% u BiH), pametuje za potrebe dnevno-politicke svrhe, dodvoravanje glasacima i prestavljanje da je on taj koji upravlja BH politikom. Sve će biti kako je dogovoreno sporazumom Izetbegović - Dodik, samo ce se fol u javnosti reci da je usaglaseno naknadno sa HDZ.
Kad god se neko od Hrvata buni znam da je Srbin nesto dobro ispregovarao. Kad Hrvat hvali neki srpski potez odmah znam da je pogresan. Nemam nista protiv tog naroda, samo su nas previse puta preveslali u ovom vijeku da bi im se za bilo sta moglo vjerovati.
hahahahah...oj jesi glup ridjokosi magarce...haa cuj pravi bespotrebne probleme..ti ko usrano djete zbunjen
Mujo i Sujo skakali iz aviona,pita Mujo na 5000 metara ocemo li sad otvarati padobran,neka jarane nemoj jos,na 2000 metara,ocemo li sad,neka jarane nemoj jos,na metar od poda,ocemo li sad,sta ti je bolan,ko da nikad nisi skako sa metar visine Jebo njih sviju de raja malo zivnite nemoj da budete stalno u depresiji
Cova ljubomoran sto ga Dodik hebe a ne on. Ma hajde ba, mozete obadvojica, sta fali...
Krele
ko fol svi brane svoj narod hahah koje ste ublehe
Zayebase Covica samo tako hahahahahaha
Majku jebali pa oni se sprdaju sa narodom..svi smo mi stoka,kad nam ovakvi idioti drzavu vode.Voze auta od 300 hiljada i sprdaju se,j....se njima za dogovor..
Trpi,ili glasaj kako treba
Narod koji izabere korumpirane, prevarante, lopove i izdajnike nije žrtva, već saučesnik! 02. oktobra nema mjesta još jednoj pogrešci! Glasaj ili trpi!
Bake dok si ti imo struju moja stara kisnicu sakupljala dok je cekala hocel se babo vratit.. sad se lizes s ovim srbistanom ko da su ti braca najmilija .... da bi odrzo dobre odnose mrs
Meni samo nije jasno koga više ovi šarlatani zamajavaju? Da se većina ljudi izjasne kao građani BIH i da im je nacionalnost BIH, a ne nekakvi konstitiutivni norodi ova bi ga trojica mogla dudlati. Ali ne, naš primitivni norod misli da će tako izgubiti svoja prava da ide u džamiju ili crkvu, a što mu konstitutivnost raznosi bulju i što mu je prazan frižider to je ok.
I krsnu slavu i hidjab