Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zoran Milanović i SDP Hrvatske uopće nisu izašli na liste u BiH. Milanović smatra, a kako je izjavljivao za medije, da o životu građana Republike Hrvatske trebaju odlučivati oni hrvatski državljani koji žive po zakonima te zemlje. I šta ćeš ti sada, živiš u BiH, a krojiš život njemu u RH! Na ovim izborima u BiH možeš glasati za Božu Ljubića ispred HDZ-a RH. A zbog toga izlazit iz kuće, pravo je bezveze!
I to se u BiH glasa dva dana, a u Hrvatskoj izbori sutra. Malo im je to dva dana, trebali su još koji vikend ovo produžiti!
@ante k HAHAHA Pa vi Hercegovci sad ugroženi i u Hrvatskoj. Prvo kukate kako ste ugroženi kao Hrvati u BiH, a sad ste ugroženi i u Hrvatskoj jer vam ne daju više od tri mandata u Saboru. Ako ne živiš u Hrvatskoj, šta imaš ljudima određivati kako će oni da žive! Milanović je tu u pravu, i to jeste pošteno. Ali vi Hercegovci, vazda vam je malo svega. Sad će Božo Ljubić u Sabor i nekoliko milja u džep nizašta. Marija Rapo i Ilija Filipović iz BiH, živi se nisu čuli u prošlom mandatu.
ne razumijem jednu stvar....kako jedan natod moze biti i dijaspora i konstitutivan u isto vrijeme....zamisli da njemacki svicarski glasaju na izborima u njemackoj!!!
E to si sad izmislio....pasa moj solidni. Ne dpri
nIste tako pisali kad je neki dan tisuće Turaka glasalo po Bosni.
Da ali ti turci ne zauzimaju finansijske institucije u ovoj drzavi i ne traze konstitutivnost...
Presjednik jedne države glasa za presjednika druge države ili njihovu vladu i sve po zakonu, e sada se postavlja pitanje dali taj presjednik odan državi od dvije i kojoj?.
to je nama nas borba dala ;)
svi za tomislava karamarka gospodara nasega
u Svrba stanje nirmalno. Kada ne mogu na Bosnjake, Hrvate i Albance mogu sami na sebe (genetski urođeno nasilje-devjacija). http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/izivljavanje-daka-sipali-mu-deterdzent-u-oci-i-pretili-silovanjem-sestre-clanak-2007553
Kako u BiH, tako i u Hrvatskoj. HDZ ce dobiti pa razocarati, pa ce ovce za SDP opet glasati koji ce opet razocarati, pa ce ovce opet za HDZ glasati...I tako u krug narednih 100 godina. Balkan je na posebnom nivou retardizma.
SAD je inace najjaca drzava na svijetu i imaju razloga glasati za iste... Hrvatska i BiH i ostali Balkan su crna rupa Evrope a opet ovce iste biraju.
I tamo ko i ovdje sve ista bagra... HDZ pobjedjuje 100%
...saće i rvati izglasat svog "tomu diplomu".
hahah, jbg kad smo glup narod.
Još bolje,nafatati ih i odmah deportacija u Maticu. Samo,valja biti neofiran XD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)