Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbori prosli , smece ostalo. dobro ste opisali rezultate.
@commie Kako bi prošao dan bez tvog baljezdanja... stvarno ne znam.... Bio ili ne bio upravu... al hajd bavi se načim korisnim a ne samo klix-om.....
ne trpajte to smeće u kontejnere......kako ćemo roviti za hranom
Dok visiš na klixu i netu, ne brinemo se mi za tvoju hranu ;)
Jinxie > ROVI ZLATNIM KAŠIKAMA! SDA ĆE DIJELITI NOVE, AL* NA POLJINAMA!
nisu stranke duzne ukloniti nego oni koji su kidali...
Ovako izgleda većina BH "gradova", pa dovoljno je da prođete putem od Tuzle do Sarajeva i da vidite koliko je smeća pored ceste. Mislim da nema 1m u tih 120km na kojem nema neki papir, flaša ili neki drugi otpad.
sve ce to Bakir ocistiti..
Jesu li uklonili? Radni dan. Neka, da ih još malo gledamo, nismo odavno.
Smece ide na funkcjie sada, ovo po ulicama je najmanji problem
Kod nas nitko nije ništa dužan, a posebno stranke, nažalost :(
Hajde narode, uklonite smeće!
"Izbori prošli, smeće ostalo" - mogli ste tu stati sa naslovom a ostali tekst koliko je suvišan netrebam vam ni govoriti, slike aj ok radi izgleda :)
Dok je trajala predizborna jedni drugima cijepali. Što ne nastave?
"Prema zakonu....." da je sve po zakonu.
Ako daju kakvu dobru paru, ja ću vrlo rado da skidam plakate. Pošto za fakultetski obrazovane ljude nema posla, ako nismo u nekoj partiji, meni ni ovo neće teško pasti. Em ću da zaradim, em ću na banderi da promovišem svoje spektakularno tijelo. :D
A šta se sad koji qurac treba čudit ovom smeću što je ostalo ????? To kao nekad bilo drugačije ??? Uvijek je nama isto, jedno smeće ode, još gore dodje !!!!
Pa taman je Bake obecao nova radna mjesta. Sad ce odmah zaposliti par hiljada ljudi da se ovo ocisti.
Boli stranke neka stvar. U nedelju sam sam svo ispod poštanskih sandučića, u ulazu i ispred ulaza pokupio da ne ostane nijedan papirić, da ih ne gledam kako se smješkao dok izlazim ili ulazim u zgradu. Mater im onu što ih je takve odgojila.
Nemaju oni tu kulturu, gradjani ce platiti komunalcima da to urade, a neki ce visiti do clijedacih izbora. Zar to nije bilo i do sada.