Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba obiljezavac uliti u vodokotlice vikendica.
Voda u Kantonu Sarajevo dokazano sadrži fekalne bakterije i još puno toga, ali to se jednostavno prešućuje. Neka nam je svima dragi Bog u pomoći.
Sda u Trnovu, sda vladala KS 2013. Dali sebi odrijesene ruke da zagadjuju narod u Sarajevu. Sve treba nanovo ispitat. Vama sda mentolima vise niko ne vjeruje.
Odakle onda fekalije na izvorištu Vrelo Bosne?! Čuj elaborat općine Trnovo.Daj ne zayebavajte...
Jel realno da niko od vladajucih nista ne radi po pitanju unistavanja suma i vode .. berilo radi sta hoce... Kad se zagadi voda, kupovacete je, kasno ce biti
Od 2013.te do 2023.godine se na Babinom dolu izgradilo najmanje 20 novih objekata.Nije vam elaborat reprezentan!