Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ih ima uključivati kad je Sejo Džomba prije neki dan uputio pismo apsolutne podrške Sultaniji.
Mislim da sestra Zlata svojim sposobnostima moze ujediniti sestre iz obje bolnice i bile bi onda dobre usluge
Samo naprijed, ne dozvolite da vam Stevanovici, kroje kapu, ukljuci te se. Vidite da se ovih dana Stevanovic promivise kao neki dobar doktor. Ljudi moji imamo li mi imalo pameti.
Mogu sestre promijeniti zdravstvo. Uvijek su sutile, a svi hajrovali. Malo ih je i nisu placene. Doktori naplate svaku marku, a one nemaju nikakva prava niti ih ima dovoljno niti imaju para. Obavezna reforma sa sestrama
Draga sestra Zlata. Drago mi je da je vidim na slici. Bila sam njena pacijentica. Vrijedna sestra i drago mi je da ce ona doprinjeti reformi u zdravstvu. Ona moze pomoci i sestrama.
A tek sebi ...
Bravo sestre a i tehnicari ukljuciti se u reforme zdravstva obavezno i to aktivno, ima vas najvise u zdravstvu, mozete napraviti cudo, i ne dozvolite ovim Stevanovicima, i kojekakvim inim likovima da vam vode glanvu rijec. Naprijed ako treba i na ulice da se reforma provede kako treba.
S' obzirom da ih je najvise u zdravstvu, imaju li oni kakvu odgovornost za ovakvo stanje zdravstva
Svaka cast. Bez sestara se nemogu pregovori vrsiti. Doktori se nahapali, hoce i reformama da sve dobiju. E ne treba im dati tu mogucnost. Dezure naplacuju, a robinje rade bez marke. Konacno Komora radi pravu stvar za svoje clanstvo
tako je to kad je nekome ego povrijedjen, spama komentarima
Sve komore koju su osnovane posle rata su brlozi kriminogenih elemenata, preko kojih se pljačka zaposleno stanovništvo plaćanjem članarine. Sredstva koja se prikupe na ovaj način su cifre od kojih boli glava, a njima raspolaže obično samo jedna osoba koju politička mafija postavlja.
Primi me, ama primi meeee :D
Majku Vam korumpiranu lopovsku vas sacica na nagovor Sebije da povalite sve one casne med.sestre.
Oni bi da mogu povalili i casne sestre
@sansumg a i ja bih