Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nemate vi damu da ih finncijski blokirate prestanite davati novac pa cete vidjeti kako slusaju
pa Njemacka javno rekla da vise ne finansira projekte u genocidnoj tvorevini prije par dana o cemu ti?
Pa zarvam vise nije jasno da RS treba kazniti sankcijama jer samo to djeluje kao terapija pa neka i dalje se ku.rce.
Trojka je pružila ruku za spašavanje Dodika, Nikšić ne bi trebao biti taj koji ponavlja njegove riječi ! I stoji uz njega !!
RS je genocidna tvorevina koja se nikada nije odrekla svojih genocidnih namjera i kao takva nema prava na opstanak
O muslimani za svoje zastitnike ne uzimajte jevreje i krscane jer oni vam nece pomoci ! Za svoje predstavnike birajte najbolje medju vama ! I sta sad nije jasno ? Ne da smo izabrali pogresno nego smo dopustili da nam nametnu nase predstavnike i od djecoubojica cekamo pomoc. Mislimo da mi sve znamo i radimo a data nam je univerzalna uputa. Do nas je.
Opet još jedan turkovlah koji se predstavlja kao Bošnjak
Koliko moraš biti ograničen da vjeruješ u tu priču o pogrešnom izboru. Koji bi to pravi izbor bio na glasanju? Ko su ti čarobni kandidati za koje trebamo glasati? Najbolji među nama su davno napustili ovu zapadnu tvorevinu sa dva entiteta i 3 konstitutivna.
Previše je dokaza da je dejtonsko entitetsko uređenje BiH neodrživa i nakaradna umjetna tvorevina koja samo pogoduje kriminalcima. Entiteti su loš eksperiment i treba ih okončati. Potreban je brz i odlučan povratak na temelje građanske republike po uzoru na države u EU i na temeljima ZAVNOBiH-a koji će se kasnije doraditi u dogovoru.Kompletan ustav i mehanizam vlasti već postoji i samo ga treba aktivirati.
Neće...a znaš i sam to, vozi je Dodik pravo u zid samo će biti dosta nesreće i bijede dok se sve ne pospremi. Ti se ne sekiraj, Srbija je zemlja budućnosti za tvoju generaciju.. tamo uostalom i žive Srbi.
molim srbe da se izjasne vec jednom da li su zaEU ili nisu
Srbi su za eu samo da idu tamo cistit zahode, ali za principe eu nisu.
serem se ja na vase principe
Se*em vam se na principe.
Problem je sto su se u rs ufurali da im je to drzavs iako u daytonskom ugovoru stoji da eniteti moraju dati sve drzavi da bi ona bila sto funkcionalnija.
Hvala izdajnickom sdp koji je srusio pokret za domovinu u saradnji sa vojvodom vojinom mijatovicem i koji je dao cetvrtog delegata snsd, znajuci da to nije dobra odluka jer je sda to uradila u prethodnom mandatu. Nikada vise u snu ne bih zaokruzio sdp. Slaninaši komunisticki, gamad izdajnicka
Jaj ba napuši se k***a više
@komuna primitivno covicevo nevaspitano pseto i sta kaze dragance ocel bit sendvica?
Samo kompanijama koje posluju sa EU a registrovane u RS ban! Pa kad narod pocne gladovat nek ih podave
Pa sankcionišite stoku. Nek ni građani manjeg entiteta ne mogu primiti plaću pa će sami kazniti svoje političare koji su ih učnili najbijednijim narodom u Europi.
Trojaneri Saucesnici..Nije Didik kriv..vec Nase Nametnute mlakonje kukavice.
Okupatori odfajirajte u skokovima 🥰