Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako iko išta zna reć na vrijeme i hrabro odbrusit to je ovaj Denis Becirovic i Zeljko Komšić,ono ostalo sve ruta do rute!!!
Bravo, Denise! A gdje je reakcija onog kloca koji se predstavlja kao ministar vanjskih poslova? Pod hitno traziti smjenu ZL jer ne reaguje na ovakav diplomatski skandal.
morate da shvatite da se ništa ne pitate i ništa ne odlučujete u banja luci , i nikada i nećete , zapamtite to ! vaš bantustan od 24 % uredjujte kako želite , od DRŽAVE R.epublike S.rpske o.djebite .
AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Nezahvalni Bantustanci! Još im pošalješ pašete sa najkvalitetnijim svinjskim mesom i oni opet nezadovoljni...ko bi vama ugodio?
Da li je parlament ove nakarade uputio protest ERDOGANU koji kaze da je BOSNA TURSKA POKRAJINA. \"Turski premijer Redžep Tajip Erdogan izjavio je da je Bosna zapravo provincija Turske i da je njegova obaveza kao premijera da brine i o Sarajevu\" Da li osjetite da nesto SMRDI NA VASOJ STRANI????
ako u narednih 5 - 6 godina ne popravimo broj zivorodjenih, tj natalitet..slijedi nam klavarija ..tj,. ono sto se trenutno desava u srbiji i hrvatskoj...
da nisu izbori, ovi izdajnici iz sdp a se nebi ni pocesali...
nema prisilnog nataliteta kod Bosnjackog Naroda!Niti je bilo niti ce ikada biti!Ili imas dijete jer ga zelis ili nemas!To ostavljamo Turskim kopilanjima,da se \"natalitetiraju\" hehehe nego,recite nam..jel ima te genocidne \"RS DRZAVE\" ili nema!???
Bos.njaci okanite se alko.hola i bluda, spas Bosnjaka je u vjeri i sto vecem natalitetu.. Nek nam cilj bude minimalno 4 djece po familiji.. Tad cemo imati vise Bosne..
selam za sve Bos.njake u Bosni.. Bosnjak sam , imam 6 djece i ponosam sam na to... Bos.njaci Bosna se brani u Mostaru.. Zato radimo na natalitetu... Popravimo broj zivorodjenih...
Respect!
Nama genocidna samo pomaze... servi pricaju o cjepanju BiH, a servi i hrvati se najvise sele iz Bosne..zvuci glupo i fasi.soidno ali Bosnjacima gen.ocidni cet.nitet dugorocno odgovara.. jer bi se opustili da nije cet.niteta... Bos.njaci samo natalitetno !! Trenutno cinimo 60 % zivorodjenih u BiH.
OVAJ MOZE DA SALJE PROTEST SAMO U IME 23,58 % F BiH. MOSTAR I BANJA LUKA NISU BILI KONZULTIRANI !!!
nusrete nuky, mnogo ti toga ne kontas.
evo,prvi put,da ja BOSNJAK uk.radem i prisvojim poznatu i popularnu pjesmu od Turskih k.opiladi srba:..\"ub.icemo,za.k.lacemo ko sa nama nece\"!A plagijata:DD