Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšić kaže da Dodik odlazi u Beograd, a Čović odlazi u Zagreb. Ali ne kaže da je Bakir otišao u Tursku.
Pa jest, vas su još davno trebali voditi sa sobom kad su vas pravili a ne ostavljat vas ovde da nam svima zagorčavate život
Sto se vecine Bosnjaka tice, Bakir slobodno moze ostati kod Erdogana i ne treba se vracati. Turska i onako vise ulaze u Srbiju, nego u BiH. Kako u onih 500 godina, tako i danas.
Cijeli život proveo ko komunista a živio ko crveni baron.
Crveni baron je pilot iz WW1, nemas pojma o cemu pricas!
crveni baron u smislu crvene buržoazije blento idi gledaj crtiće.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
rat nazalost nikad nije ni prestao rat nazalost nikad nije odjavljen rat se danas umjesto puskama vodi politickim sredstvima jednostavno se narod ubija u pojam narod se sad legalno tjera stvaranjem kojrkakvih kriza pa narod odlazi jer ne vidi buducnost. rat se dakle jos uvijek vodi i nikad se nece on zavrsiti dokle gos imamo nacionalisticke retoeike umotane u laznu demokratiju od strane hrvatske i srbije
Zašto ne napiše knjigu o tome kako je Milanovićevo slanje vojske u BiH, protokolarno ceremonijalne naravi, kako bi se obilježio ukop posmrtnih ostataka mudžahedinsko-sdaovskih zločina, koji nikad nisu procesuirani? Ili mu to nije niko nacrtao na jelovniku?
puno bi se o tuđmanu moglo reći; žrtvovanje stanovnika vukovara kako bi se u svijetu izlobirala podrška nezavisnosti hrvatske, izdaja posavine radi prebacivanja rata iz hrvatske u bosnu, ubistvo blaža kraljevića kako bi se sprječilo zajedničko djelovanje hrvata i bošnjaka protiv srba, te na kraju osnivanje hrhb čime se dao legitimitet rs-u. dakle nije oluja stvorila rs, već tuđman. interesantno je da hrvati tog zlochinca veličaju. koji bolesnici.
Tuđman je s****ao i Bošnjake i Srbe i Hrvate i bacio nas sve zajedno vječitu mržnju, jedino u Sarajevu postoje dokazi o Tuđmanovoj bahatosti, ali to ni Srbi ni Hrvati ne žele da prihvate nego misle da su i jedni i drugi upravu a zapravo se služe sa dvije potpuno slične priče samo sa drugim detaljima.
rat ili bolje rečeno raspad jugoslavije je kreiran u zapadnoj kuhinji, s tim da zapad nije htio rat nego samo potčinjenje ovog prostora. kao inicijalna kapsula za sukob poslužio je srpski nacionalizam, koji je potom pokrenuo druge domino efektom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ovaj je jedno malo jače govedoje bo sebi mater
Covek sa tri lica i dve glave, ribljih usta i socnih usana kao u zene,@ lukav i zao. Vodice proklet narod koji zivi daleko od mora. Sluzit ce crvenom zmaju, severnom medvedu i belom ocu bez dece. Svima ce obecavati a u junu 2022 kad mesec bude pun, sotona ce doci po svoje. Teci ce reke krvi u bratoubilackom ratu. Preostali ce moci stati pod krosnju drveta i nece im biti tesno.
Tako ce biti dok ne dodje ridji covek sa zapadnih planina, zgodan i lep, vladar belog grada od pre. Pratit ce ga velika nepobediva vojska. Naci ce pod krosnjom nekoliko muskaraca i samo jednu mladu zenu. Reci ce; od danas ste ponovo moje sluge. Odsece stablo sa krosnjom, uzeti preostalu devicu i sebi napraviti krevet i stolicu.
Kakav um? Optužuje, a gdje je rjesenje? Kakvu Bosnu? Da bude sultanat po Alijinoj ostavštini. Ruska gubernija po Vučiću. Ili, što Hrvati žele tri republike EU i NATO. Jer, ni Bakir ni Dodig neće biti primljeni ni kso sultanat ni ruska ekspozitura. Komšićima je stalo do punih ambara, a ne do realne politike i BiH.
Bacuska od sutra krece sa vracanjem SAO Krajine do Zagreba,a ti sanjaj Nato.
Najteze mi je shvatiti na koga se tacno odnosi 5 pecat. Pominju braca onih koji su poginula u prethodnom ratu (2 pecat), ali se ne kaze da li je rijec o krvnoj ili braci po vjeri. Ako se rat odnosio npr na Siriju onda se sada vec nalazimo u predvorju 6 pecata koji pocinje sa zemljotresom i pocetkom 3 svj rata. A ako se odnosi na stvarnu bracu onda mu jos uvijek slijedi jos jedan rat. Kako god, ne ulazite u savez sa Djudz i Madzudz.
Stari Titin pionir koji misli da ce BiH biti nova mala Jugoslavia...Sjasi vise stara drtino,nezivis u 20 stoljecu kod si bio biran clanovima KP BiH....Ufuro se da je neki cinbenik i pregovarac u Dejtonu....Potpisuj svoju propalu knjigu sto citajaju,oni koji jos nose partizanske spomenice 1945....
Eh, niko nam nije kriv kao sami sebi. Da nije vrhuska trgovala drzavom nebi sad imali ovakve probleme. Sta kukate ko kakve tetke. Institucije moj Bake, institucije!
Reče komunista profesor filosofije koji je ideološki zaglavljen u sredini 20.veka
Otkrio toplu vodu Daj notu!
Nadam se da je Bakir otišao u Tursku da kupuje oružje i kasnije da šalje svoju djecu u rovove, moju neće dobiti.
Vazi istu pricu isti likovi drobe. Koliko puta je ovaj fraer ponovio ovu istu stvar? Kad ce mediji dati priliku nekome ko ce reci yebi vas vise rat I proslost hajmo gledat naprijed?
bravo Komšiću.čovića treba izbaciti napolje.