Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100% je upravu,dok dijete smrtno ne strana od ujeda pasa neće se riješiti ni taj problem,tako i ovo dok ne budemo na ivici ratnog sukova ko 91. god. ništa se neće promjeniti ili će mo se pobiti međusobno ili će međunarodna zajednica izvršiti pritisak kako na BiH političare ,tako i na susjede Hrvatsku i Srbiju,jer je očigledno da i jedna i druga imaju duboko upletene prste u BiH ....a u svemu tome su smotani Bošnjaci (i ja sam jedan od njih) koji ne znaju ništa sami uraditi i stvoriti već samo moljakati,čekati i uništavati i ono što imaju...
Upravu je covjek!
treba sve ispocetka, prvo temelji pa onda ostalo
Kriticno je za ovih 600 000 na birou treba naci za cigar i kafu svaki dan ...
Banac ne seri... Sad trebaš bit profesor sa sveučilišta u Yale-u da kažeš kako u Bosni nema napretka... Mislim da bi više trebao gledati šta se dešava u Hrvatskoj jer i kod Vas ne cvijetaju ruže... Mrzite se međusobno, Linić Vas ofirno krade u smislu da Vam pomaže i da spriječava banke da postavljaju velike kamate, a referendumskim listićima Vas klepi po ušima za 4-5 milijuna kuna. Vlast Vam je nema dalje... Veliki srbski komunisti, korumpirani lopovi!!!
Gangulica prosvjetli me,gdje je taj napredak u BiH??Sta je to napredovalo konkretno??BiH je zemlja poznata po diskriminacijama raznih oblika u kojoj je rodna diskriminacija (Sexism) najizrazenija forma. Svima su nam poznata razna sudjenja vezana za diskriminacije u BiH od slucaja Sejdici-Finci,Pilav do obrazovanih sistema... ... Zakljucak: U BiH SE OZBILJNO KRSE LJUDSKA PRAVA I SLOBODE. .Drzava koja pluta u wc skoljki i samo je pitanje vremena kad ce neko povuci vodu da sleti u kanalizaciju.Blago slijepcima pored ociju.
Mi smo bosanci trebali to riješiti 95, ali nas presjednik Alija u nadi da sa srbocetnicki agresorom moze dogovoriti nesto potpiso deyton. Argumentacija je bila da neginu vise mladi zivotu. Evo poslije puno decenija vidimo da srbocetnici jos uvijek prisutni i opet traze probleme. Konjevic polje, pilav sejdic finci itd. Nama bosnjacima niko nema sta reci, trpimo sva ova govna i ako smo vecina u BiH. Ovo treba rijesiti silom ili milo da ne ostvljamo nasljedto na našu djecu.
Srebrenica, Tomašica, Koricanske stijene, keraterm, manjaca, Zvornik, Foča, Višegrad, Bijeljina, Sarajevo, Vlasenica, Trebinje itd........
Istinu covjek rekao
E moj Banjac, kao da si od juče! Kritično će biti sve dok se naše " cijenjene komšije" i sa lijeva i desna ne prestanu petljati u naše poslove - teritorije". Odnosno, kada se domaći odcjepitelji budu čvsto uvjereni da pomoć / vojna i logistička/ ne može doći iz " matica", u Bosni će početi da se stvaraju uslovi za nekritično življenje. Do tad sukob visi u zraku. Ovaj put će bukvalno eksplodirati čitav Balkan. A tada i Evropa ide u P....Materinu. Njena neodlučnost je i njena loša sudbina! A mora se priznati - strah od Islama je ogroman u Evropi, pa i Svijetu. Pojasnite cijenjeni profesore ZAŠTO???
*** ti ovog profu koji predaje u zatvoru.
Dragi gospodine i ugledni povjesničaru....ako malo si mislio na Bosnu i Hercegovinu smijesnu drzavu negdje u cosku evrope...cuj postat ce kriticno...pa znaci idemo na bolje....
Trabao je jos pojasniti,,,kada to nije bilo kriticno...