Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gospodo draga,nepoznajete prilike u bos. posavini,neznate sta se tamo dogadalo za vrijeme rata.Jedini srbi koji su u Orasju stradali bili su cetnici,kojima su se hrabro oduprli Hrvati i Bosnjaci skupa.Pogledajte npr spomenik palim borcima HVO-a u Odzaku,i sve ce vam biti jasno.RS i bosnjacki dio federacije se igraju.Istjerali ste ovim potezom King Konga jer ste unistili i zadnji dio hrvatske simpatije za Bih u posavini,a nije bila mala,za razliku od hercegovacke.Neka vam je sretno.
Ima tu istine samo ova izjava uhapsenog generala nije nimalo dobra Da li je Matuzović žrtveno janje kao što se spominje u pojedinim medijima? Za šta se terete uhapšeni pripadnici HVO-a iz Orašja "To ni ja ni on nismo rekli, ali se takav zaključak nameće sam po sebi. On je kazao 'neka za zločine odgovarao onaj ko ih je počinio. Ja neću poturati svoja leđa za drugog'. To su njegove riječi", kaže Matuzovićev advokat.
Smoolo, direktor SIPE je iz SDS-a, naslijedio četnika iz SNSD-a. Glavna tužiteljica Gordana Tadić prvi rod glavnog čovjeka HDZ-a BiH u Tuzli i tuzlanskom kantonu. Gordana Tadić rođena Krešić, rodom iz Živinica kao i rođak Mijo, zamjenik ministra sigurnosti BiH. Jeftino, u stilu Vučića, maltretiranje Bosanskih Hrvata od strane Hercegovačke HDZ mafije na čelu sa Čovićem. Uz neizostavno podršku njegove četničke braće.
Eto me opet posle godinu dana. Ništa se promijenilo nije, ista sranja, iste budale samo promijenili ime :-)))))
I sad funkcionišu emoji 😂😂😂😂😂😂😂😆😁😄😀😄😄😄
Ivanicu trebaju li ti bosnjacki glasovi.Haj rise nekom drugom.
@smoolo. Bitno je da hrvatice joś imaju bosancima simpatije..😉
@damujamo.. Pa naravno kad njima treba branili bi i ISLAM..😂A kamoli sud BIH..
ovo je hrvatskoj doslo ko kec na dvanest sad samo treba izdavati naloge za hapsenja svih bosnjackih i cetnickih vojnika koji su ucinili bilo kakvu agresiju nad hrvatima pa ce onda svi umjesto na more da se kupaji u svojim rjecicama ,, ne treba bolji zid od toga kad su pune gace straha gdje god da podu
Bakir malo pogurao tužbe da Čovića i Dodika malo zavadi :)
izetbegovic na istoj strani, bas mi ne cuti
Kad je bio Dodikov referendum Ivanic ne podrzava pravosudje, a sad kao podrzava.
sve sto sam mislio sada sam siguran. Dio satro hrvata pricom o trecem entitetu je napravio to da sada dio bosnjaka podrzava ova hapsenja. Treba procesuirati zlocine i nad srbima, ali ne treba da direktive primaju preko drine. Ovo je Bosna. Iskreno pocinjem opasno da sumnjam i u namjere-odluke Bosnjackih lidera. Bosna moze biti super zemlja i nas narod ne mora da bude gladan i da ispasta ovakve velikosrpske politike.
da dodam. Covicevi potezi jedino gode jugonostalgicarima i srbofilima. Treba prozivodnja, obrazovanje, mladima godine. sve to da je na cekanju dok se oni raskusuraju?
Ivanic je Bakirova podguzna muha
jedine multietnicke sredine koje danas postoje u bosni su one gdje je vladao HVO!!!! ponovite svi sto puta
Posušje?
Kad se sudi drugima onda pravosudze je dobro i ne treba referendum o pravosudzu a kad se dirne u vas hocete drzavu u zrak da dignete a kamoli sud i tuzilastvo
Kako koalicija SDA SDS dobro funkcionira kada su im interesi zajednički? Onda se brani, hvali i podržava Tužiteljstvo BiH, kako je to neovisna institucija, brlj, bla... A ja se pitam kada je tako neovisno, zašto već 20 godine ne diže optužnicu protiv generala Dudakovića, iako ima pregršt dokaza protiv njega? Ili je to ipak prije svega političko Tužiteljstvo koje radi na mig jačeg. A to su u ovom trenutku SDA SDS bratske stranke po mnogo čemu...
Direktor SIPE je iz SDS-a, naslijedio četnika iz SNSD-a. Glavna tužiteljica Gordana Tadić prvi rod glavnog čovjeka HDZ-a BiH u Tuzli i tuzlanskom kantonu. Gordana Tadić rođena Krešić, rodom iz Živinica kao i rođak Mijo, zamjenik ministra sigurnosti BiH. Jeftino, u stilu Vučića, maltretiranje Bosanskih Hrvata od strane Hercegovačke HDZ mafije na čelu sa Čovićem. Uz neizostavno podršku njegove četničke braće.
sta bi Ivanicu, pali ste k za usesa na izborima pa sad ka fol malo da izvadite fleke.E nece da moze..narod vas je prozreo i nece vas, na sledecim izborima nema da predjete cenzus Vasa propast je neminovna a pocela je saradnjom sa Baketom, prodajom drzavnih i nacionalnih interesa i podanickom politikom koju ste vodili.Sad vise nema nazad ma sta uradili.A lepo vam je predsednik Mile govorio i na vreme
da i on kaze nesto pametno