Pa gospodo draga,nepoznajete prilike u bos. posavini,neznate sta se tamo dogadalo za vrijeme rata.Jedini srbi koji su u Orasju stradali bili su cetnici,kojima su se hrabro oduprli Hrvati i Bosnjaci skupa.Pogledajte npr spomenik palim borcima HVO-a u Odzaku,i sve ce vam biti jasno.RS i bosnjacki dio federacije se igraju.Istjerali ste ovim potezom King Konga jer ste unistili i zadnji dio hrvatske simpatije za Bih u posavini,a nije bila mala,za razliku od hercegovacke.Neka vam je sretno.
Ima tu istine samo ova izjava uhapsenog generala nije nimalo dobra Da li je Matuzović žrtveno janje kao što se spominje u pojedinim medijima? Za šta se terete uhapšeni pripadnici HVO-a iz Orašja "To ni ja ni on nismo rekli, ali se takav zaključak nameće sam po sebi. On je kazao 'neka za zločine odgovarao onaj ko ih je počinio. Ja neću poturati svoja leđa za drugog'. To su njegove riječi", kaže Matuzovićev advokat.
Smoolo, direktor SIPE je iz SDS-a, naslijedio četnika iz SNSD-a. Glavna tužiteljica Gordana Tadić prvi rod glavnog čovjeka HDZ-a BiH u Tuzli i tuzlanskom kantonu. Gordana Tadić rođena Krešić, rodom iz Živinica kao i rođak Mijo, zamjenik ministra sigurnosti BiH. Jeftino, u stilu Vučića, maltretiranje Bosanskih Hrvata od strane Hercegovačke HDZ mafije na čelu sa Čovićem. Uz neizostavno podršku njegove četničke braće.
Prikaži sve komentare (202)